Moderni Lietuviška virtuvė - ČIOP ČIOP kulinarijos kursai

Moderni Lietuviška virtuvė - ČIOP ČIOP kulinarijos kursai

Registracija: kursai@ciopciop.lt

ČIOP ČIOP Urtė savo asmeniniame blog'e dalinosi interviu su šiuo vienu
geriausiu Lietuvos šefu: http://www.dervynas.lt/2013/10/sefas-skatinantis-is-naujo-atrasti-lietuvisku-gerybiu-skonius-ir-motyvacija-kiekvieno-jusu-asmeninei-karjerai

Gaivusis Tomo vasaros Meniu:

Užkandis:
Šparagų sriuba su spirgučiais

Pagrindinis patiekalas:
Veršienos „balandėliai“ su špinatų kremu, svogūnų laiškų aliejumi ir bulvių espuma

Desertas:
Braškių ledai su juoda duona.

Moderni_Lietuviska

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną