Moderni klasika ir elegancija viešbučio restorane „Navalis“ (Klaipėda)

Moderni klasika ir elegancija viešbučio restorane „Navalis“ (Klaipėda)

Klaipėdos miesto centre laukia modernus 4 žvaigždučių verslo klasės viešbutis. Paslaugaus ir profesionalaus personalo rūpestis leis, kad įsiminti malonias akimirkas bei puikiai praleistą viešnagę.

Šiame name gyveno žymus poetas keturvėjininkas Salys Šemerys-Šmerauskas, daug rašęs apie jūrą. Siekiant išlaikyti to laikotarpio dvasią, viešbučiui suteiktas „Navalio“ pavadinimas, lotyniškai reiškiantis laivą. Viešbučio simbolis - vestibiulyje stovintis laivas, kuris tarsi įplaukė ir liko čia amžiams.

„Navalis“ - vienas iš nedaugelio restoranų, kurio virtuvėje ruošiami vėsintos žuvies patiekalai. Specialus valgiaraštis sudarytas ir vegetarams bei mažiesiems viešbučio svečiams. Skubantiems siūlomi verslo pietūs. Kiekvieną dieną čia ruošiami skirtingi dienos pietums skirti patiekalai.

Restorano virtuvė ir personalas suteiks galimybę atverti vartus į kelionę po patiekalų pasaulį kartu su malonaus aromato, sveiko ir natūralaus maisto skonio žaidimu, atskleidžiančiu įvairių kultūrų paslaptis ir tradicijas. Viešbučio kavinė ir restoranas siūlo platų gardžių patiekalų asortimentą. Itin vasariškas ir gaivus patiekalas - sriuba „Gaspačio“! Rūpindamiesi, kad svečių organizmui netrūktų vitaminų, siūlomi gardūs ir spalvingi uogų, vaisių ir pieniški kokteiliai.

Pasidžiaukite puikiu oru, pasidalinkite gera nuotaika viešbučio lauko kavinėje. Rytinės kavos aromatas, desertų gausa bei kokteilių įvairovė pakvies čia užsukti dar ne kartą…

Pailsėti ir atsipalaiduoti gera viešbučio turkiškoje ir suomiškoje pirtyse su baseinu. Svečių pageidavimui galima užsisakyti kiekvieną pirtį atskirai.

Organizuojantiems šeimos ar įmonės šventes restoranas nustebins kiekvieną. Jauki, uždara, 20-čiai asmenų skirta pokylių salė - puiki vieta rengti šventines vakarienes, pokylius, dalykinius susitikimus, vestuves, krikštynas bei kitas svarbias progas.

Beje, šiemet viršbučiui sukanka jau 8 metai.


MENIU.LT ir viešbučio informacija

2010 06 29

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną