„Medininkai“ skonių šventę surengs ten, kur pageidausite (Vilnius)

„Medininkai“ skonių šventę surengs ten, kur pageidausite (Vilnius)

O tokie renginiai – itin puiki proga pademonstruoti profesionalumą ir tarptautiniuose konkursuose
laurų pelniusias kulinarines įdomybes. „Medininkai“ - kokybės sinonimas“, - teigia šio restorano paslaugomis besinaudojantys užsakovai.

Mažiausias kąsnis - meno kūrinys

„Išvažiuojamąsias šventes rengiame ir privatiems asmenims, ir kompanijoms. Mums patiki organizuoti gimtadienius, vestuves, įmonių jubiliejinius renginius, atidarymus ir kalėdinius vakarėlius. Pobūvį galime surengti biure, teatre, galerijoje, gamtoje. O jei užsakovai apie šventės vietą dar nėra pagalvoję, galime pasirūpinti ir patalpų nuoma“, - „Medininkų“ galimybes pristato restorano vadovė Evelina Buzaitė.

Šventę „Medininkams“ patikėjusieji galės būti ramūs ne tik dėl vaišių ir aptarnaujančio personalo. Pareiškus pageidavimą restorano komanda papuoš patalpas, pasirūpins baldais ir stalų dekoru. Ir renginio vedėjas, ir muzikantai taip pat gali tapti „Medininkų“ galvos skausmu.

„Užsakovai įvardija renginio biudžetą, tuomet ir deriname pobūvio meniu, jam galime pateikti labai daug variantų. Išvažiuojamųjų pobūvių kaina vienam asmeniui - nuo 50 litų“, - aiškina E.Buzaitė.

Pageidaujantiesiems tik užkandžių šventė gomuriui bus surengta ir patiekus furšetinių vieno kąsnio sumuštinių, užkandėlių, salotų. „Net ir mažiausias sumuštinis bus panašus į meno kūrinį“, - „Medininkų“ virtuvės meistrės, tarptautinių kulinarijos konkursų laimėtojos Aldonos Gečienės darbo stilių primena restorano vadovė.

Paklausta apie firminius sumuštinius, A.Gečienė įvardija tuos, kurių kartą išmėginę užsakovai užsisako vėl ir vėl. Tokie yra su tigrinėmis krevetėmis ir ožkų sūriu, su antienos putėsiais ir gervuogių bei raudonojo vyno padažu, su putpelės filė ir karamelizuotais kaštonais. „Jie maži,
bet kiekvienas iš jų paruošiamas per 7-8 etapus“, - šypsosi virtuvės šefė.

Patieks čempionatinių skanėstų

Pobūviams su karštomis vaišėmis A.Gečienė gali pasiūlyti ir paprastesnių, ir įmantresnių patiekalų. Furšeto svečiams gali būti patiekta keptų karvelių, bebrienos, sėdimo banketo publikai - putpelių, stirnienos medalionų ir kitokių įdomių patiekalų, atskleidžiančių „Medininkų“ šventinių vaišių estetiką.

Užsakovų pageidavimu A.Gečienė paruoš ir šį rudenį Maskvoje tarptautiniame Kremliaus kulinarinės taurės čempionate medalį jai pelniusį banketinį šedevrą - keptų putpelių krūtinėlių su pistacijų plutele, portveino ir vyšnių padažu. Į Maskvą meistrė gabenosi ir didžiulį daugiasluoksnį vaisinį želė tortą. Tokį mūsų kulinarų primirštą skanėstą virtuvės šefė gali paruošti ir užsakomųjų renginių saldžiam stalui.

„Smagu, kai mūsų paslaugas giria. Bet daug svarbiau, kai užsakovai sugrįžta“, - mano E.Buzaitė.

„Medininkų“ paslaugomis atidarydamas naujus filialus nuolat naudojasi Ūkio bankas. Jo atstovai teigia, kad šį restoraną renkasi dėl puikaus maisto, estetiško pateikimo, profesionalaus
aptarnavimo. Kaip teigia banko atstovai, jiems „Medininkų“ pavadinimas yra tapęs kokybės sinonimu.


* Su „Laisvalaikio“ kortele 20 proc. nuolaida sąskaitai restorane ir išvažiuojamiesiems pobūviams

Ramunė Žukauskienė
„Laisvalaikio“ informacija

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną