LRVVKA kviečia virėjus į konkursinių patiekalų prezentaciją

LRVVKA kviečia virėjus į konkursinių patiekalų prezentaciją

Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacija (LRVVKA) kviečia narius ir rėmėjus į ataskaitinį-rinkiminį susirinkimą, kuris įvyks vasario 1 d. (sekmadienį), 10.30 val., viešbutyje „Šarūnas“, Vilniuje (Raitininkų g. 4).

DIENOTVARKĖ:

10.30–11.45
LRVVK asociacijos 2008 m. veiklos ataskaitos tvirtinimas; 2008 m. finansinės atskaitomybės tvirtinimas; LRVVKA Tarybos ir Prezidento rinkimai; 2009 metų asociacijos planų pristatymas.

11.45–12.00
Kavos pertrauka.

12.00–16.00
2008 m. vykusių pasaulinių ir Lietuvos virėjų konkursų pristatymas ir vaišės – ragausime 2008 m. virėjų konkursams ruoštus patiekalus. Diskusijos, malonus bendravimas.

Virėjus (ne LRVVKA narius) kviečiame atvykti 12 val. – į 2008 m. virėjų konkursų pristatymą ir konkursinių patiekalų degustaciją.
Kaina vienam asmeniui – 50 Lt, vietų skaičius ribotas, būtina iš anksto užsiregistruoti.

Registracija ir informacija tel. (8 5) 2723171, 8 611 26658, el. paštu info@lrvvk.lt.


KONKURSINIŲ PATIEKALŲ VALGIARAŠTIS

Šaltasis užkandis
Sterkų ir lašišų terinas su midijomis, patiekiamas su vėžių uodegėlių salotomis ir „Tūkstančio salų“ padažu.
Honorata Lyndo, XXII virėjų olimpiada IKA, Erfurtas; apdovanota diplomu.

Karštasis užkandis
Dviejų skonių makaronų „kriauklės“ su daržovių ir grybų įdarais.
Liucija Makovska, XXII virėjų olimpiada IKA, Erfurtas; apdovanota diplomu.

Sriuba
Kreminė žaliųjų žirnelių sriuba su menke.
Vytautas Vadeiša, 4-asis Baltijos šalių virėjų konkursas „Baltijos kulinarinė žvaigždė“, Sankt Peterburgas.

Karštieji patiekalai
Jautienos nugarinės kepsneliai su baravykų paštetu, patiekiami su bruknių padažu.
Vytautas Samavičius, „Geriausias Lietuvos virėjas 2008“, I vieta.

Ėriuko nugarinės kepsnelis su traškia pistacijų plutele, ant grotelių kepta dešrele, patiekiama su Porto vyno ir paprastųjų raugerškių padažu, bulvių ir porų apkepu bei miško grybais.
Aldona Gečienė, XXII virėjų olimpiada IKA, Erfurtas; apdovanota diplomu.

Desertas
Morkų kremas, patiekiamas su vaisių daugiaryžiu ir imbierų drebučiais.
Darius Dabrovolskas, „Geriausias Lietuvos virėjas 2008“, III vieta.


LRVVKA informacija
A. Zeigio nuotr.

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną