Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną
Restoranų naujienos

LRVVKA kviečia į prezentaciją „Šventinis naujųjų metų meniu“

2013-09-10
Paskelbk savo straipsnį


Skubame Jums į pagalbą, ruošiant Naujametinį stalą: dalinamės patiekalų gamybos ir pateikimo subtilybėmis, stalo ir salės puošybos idėjomis, rūpinamės kartu su Jumis svečių pasitikimu ir šventinėmis vaišėmis.

NAUJIENA!!! „MB Natursana Baltic“ – kulinarinis argano aliejus – „Maroko auksas“, kuriam savo kvapu, maistinėmis savybėmis bei skoniu neprilygsta joks kitas aliejus. Jo „šilkinis“ skonis, išskirtinis kvapas – gurmanų svajonė, o sudėtinės dalys – gyvybės šaltinis, dėl ko yra vertinamas visame pasaulyje. Argano aliejus išsiskiria ir tuo, jog jo sudėtyje yra net 2 kartus daugiau vitamino E (tokoferolio), lyginant su alyvuogių aliejumi. Laikas įvertinti ir Jums!

Skanausime „Joniškio Audruvis“ ūkio elnieną – sveikos mitybos delikatesą, vertinamą gurmanų ir mitybos žinovų: iš visos žvėrienos elniena virškinama geriausiai, turi gerokai mažiau riebalų, kalorijų bei cholesterolio nei tradicinė raudonoji mėsa.

Gurmaniškoms salotoms naudosime patogia forma pateikiamą smulkintą „Memel Blue“ sūrį,
o prie „Vilniaus paukštynas“ vištienos užkandžio, pagaminto iš viščiuko šlaunelių „Gulbelių“, derinsime aštroko skonio, parmezano giminaitį kietąjį Vilkyškių „Jubiliejinį 1934“ sūrį. Įvertinsime naujų skonių sūrio fondiu.

Ragausime „Reaton“ laukinį šamą iš Uralo – neriebią, delikatesinę žuvį, turinčią mažiau ašakų.

Vaišinsimės „Išlaužo žuvis“ parūkytu plačiakakčiu ir amūru.

„Sangaida“ naujovė –  „Millac“ kokosų grietinėlė pagaminta iš šviežių trintų kokosų (90 proc.), be konservantų. Tai natūralus, 18 proc. riebumo produktas, puikiai tinkantis įvairių patiekalų gamyboje. Galima maišyti su kitos rūšies grietinėle, nesisluoksniuoja.

Šventinius desertus ir vieno kąsnio skanumynus ruošime naudodami AB „Kauno Grūdai“ specializuotus konditerinius miltus. Jie malami, taikant specialią technologiją, kuri įtakoja galutinio gaminio kokybę ir išskirtinumą. Iškepti kepiniai yra purūs, žadinantys apetitą ir garantuojantys gerą nuotaiką!

Renginio metu gamins: Liucija Makovska (UAB „Tokyo“), Halina Višnevskaja (LRVVKA Tarybos narė; sporto baras „Stars&Legends”), Honorata Lyndo (LRVVKA Tarybos narė), Aldona Gečienė (LRVVKA steigėja ir Tarybos narė; restoranas „California Gourmet“), Rūta Šiušienė (LRVVKA Prezidentė; UAB „Minordija“), Natalija Krasauskienė (UAB „Bijola“), Justinas Kapkovičius (laisvalaikio klubas „IDW Esperanza Resort“), Gediminas Albrichtas („Franki“ vyninė), Evaldas Juška (restoranas „Lauro Lapas“), Valentin Ciobanu (viešbučio „Romantic“ restoranas „Deja'Vu“).

DĖMESIO!
Aprangos kodas – LRVVK asociacijos nariai ir svečiai laukiami tik su virėjų švarkais.
Išankstinė registracija būtina!

Dalyvavimo kaina vienam asmeniui – 50 Lt, LRVVKA nariams – nemokamai.

Registracija ir informacija el.paštu vadybininke@lrvvk.lt , info@lrvvk.lt  arba tel. 8 615 67405.