LRVVKA kviečia į prezentaciją - „Netradicinės idėjos pavasario valgiaraščiui“

LRVVKA kviečia į prezentaciją -   „Netradicinės idėjos pavasario valgiaraščiui“

Pasitiksime gaiviais limonadais iš „Boiron“ vaisinių tyrių. Nauja kampanija Lietuvoje „5 per dieną“ primins, kad kasdien turime suvalgyti bent penkias porcijas vaisių ir daržovių, norėdami išlikti žvalūs ir energingi. Tokia norma yra nustatyta remiantis Pasaulio sveikatos organizacijos rekomendacijomis.
„Bonduelle“ naujienos – gelteklė, pikantiška šakniavaisinė daržovė, ir didžiosios pupos, pasižyminčios dideliu maistingumu. Šios daržovės apdorotos garuose - Minutės technologija, kurios dėka išlaikomi išskirtiniai daržovių skoniai, spalva, daugiau vitaminų ir mineralų. Galima patiekti vos pašildžius!
Mėgausimės Italija dvelkiančiu gurmanišku užkandžiu, iš UAB „Agrovet“ aukščiausios rūšies rūkytos jautienos kumpelio ruoštu terrine su šoninės focaccia duonele.  
Kamil Lühn-Skibinski - iSi Group atstovas iš Austrijos pristatys iSi sifonų panaudojimo galimybes bei prie patiekalų pasiūlys netradicinius padažus ir espumą.
Ragausime UAB „Reaton“ naujienas – jautienos mentę bei juodąją saulažuvę, skanintą rūkytų žirnių padažu.
AB „Vilniaus paukštynas“ pateiks inovatyvų produktą - vištienos krūtinėlę su sparnelio dalimi, Prancūzijoje vadinamą vištienos „Supreme“, marinuotą su mango ir čili bei gardintą karamelizuotais obuoliais, Filadelfijos sūriu.
AB „Kauno Grūdai“ naujiena - aukščiausios kokybės kvietiniai miltai, praturtinti sėlenėlėmis, kurios yra skaidulinių medžiagų (ląstelienos) šaltinis. Kepiniai iš šių miltų yra ne tik išskirtinio skonio, bet dėl sėlenėlių maistingesni bei sveikesni. Renginyje pasiūlysime paskanauti konditerinių kepinių ir gardžių gaminių prie jautienos patiekalo bei patiems įsitikinti produkto naudingumu.
Naujas metinis LRVVKA rėmėjas - UAB „MBR parduotuvių ir restoranų įranga“, bendra Lietuvos ir Vokietijos įmonė, turinti daugiau nei 20 metų patirtį, pristatys savo veiklą ir moderniausius įrengimus.
„Farm Frites“ pateiks ekonomiškas naujoves: mini produktų liniją ir be aliejaus ruošiamas prancūziškas bulvytes, kurias siūlysime su „Santa Maria“ įvairių pasaulio šalių virtuvių įkvėpta padažų linija „World To Go“, kurių sudėtyje yra daržovių gabalėlių.
Patiekalus puošime ir gardinsime ūk. R. Grajausko įmonės „Daiginta“ daigais ir žaluma.
Sūrio desertui pasiūlysime pistacijų biskvitą, „Dansukker“ perlinį cukrų bei braškių espuma.
Parodomuosius patiekalus serviruosime UAB „Sangaida“ naujos kolekcijos lėkštėse.
UAB „Manjana“ pasidalins š.m. vasario mėn. vykusios specializuotos profesionalaus valymo ir higienos parodos, skirtos HoReCa, maisto pramonės bei valymo paslaugas teikiančių įmonių atstovams, įspūdžiais ir pristatysime prekių asortimentą, skirtą Pajūrio 2015 m. sezonui.

Renginio metu gamins patyrę virtuvės meistrai: Deivydas Praspaliauskas, restoranas „1 dublis“; Vytautas Samavičius, restoranas „MOMO Grill“; Justinas Kapkovičius, laisvalaikio centras „Esperanza Resort“; Darius Dabrovolskas, restoranas „Chef² Food House“; Tomas Rimydis, UAB „Kitas skonis“; Ruslan Bolgov; Halina Višnevskaja, restoranas „Batoras“; Rūta Šiušienė, UAB „Minordija“; Gediminas Albrichtas, restoranas „Soul&Pepper“.

Nariai – „modeliai“ demonstruos UAB „Jokado projektai“ naujausią pavasario-vasaros virėjų, padavėjų aprangos kolekciją.
Aprangos kodas – LRVVK asociacijos nariai ir svečiai laukiami tik su virėjų švarkais.

Išankstinė registracija būtina!
Dalyvavimo kaina vienam asmeniui – 18 EUR, LRVVKA nariams – nemokamai.
Registracija ir informacija el.paštu vadybininke@lrvvk.lt; info@lrvvk.lt  arba tel. 8 615 67405

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną