Lietuvos regionų virtuvė – suvalkiečių valgiai šiuolaikiškai (LRVVKA)

Lietuvos regionų virtuvė – suvalkiečių valgiai šiuolaikiškai (LRVVKA)

Maloniai kviečiame į LRVVKA prezentaciją „Pasitinkant valstybės 100-metį, Lietuvos regionų virtuvė – suvalkiečių valgiai šiuolaikiškai“, kuri vyks 2017 m. rugsėjo 17 d. 12 val. restorane „Karpynė“, Raseinių raj.

Pasitikdami valstybės 100-metį, tęsiame Lietuvos regionų virtuvės pristatymą ir kviečiame prisiminti klasikinės suvalkiečių virtuvės patiekalų ypatumus, panaudojant šiuolaikines gamybos technologijų galimybes, įpučiant vis naujų gastronominių vėjų, pripildant atrastais, subtiliais skoniais, suteikiančiais įvairiaspalvius potyrius ir profesionalui, ir pradedančiajam. Virtuvės šefai dalinsis idėjomis, patarimais, gamins gurmaniškus patiekalus, patirsime atradimų ir mėgausimės naujais skoniais.

Gamins tarptautinių čempionatų laimėtojai bei patyrę virtuvės šefai: Honorata Lyndo, Amerikos ambasada; Liucija Makovska; Bernardas Anužis, restoranas „Onorė“; Ruslan Bolgov; Artūras Braslauskas „Chef2Food House“; Jolanta Gervienė, restoranas „Karpynė“; Jevgenij Volkov, restoranas „Apvalaus stalo klubas“; Olga Medveckaja, „Maxima LT“; Giedra Sadauskienė.

  • UAB „Baltic Larus“ pasiūlys šviežią antienos filė su oda bei ančių kulšelių mėsą, vertinamą gurmanų ir dietologų – ne tik gardu, bet ir organizmui naudinga: joje apstu vitamino D, taip pat E, B grupės vitaminų, seleno, cinko, kalio. Šviežia brandinta smulkinta jautiena „Mėsainiams” - geriausias pasirinkimas, ruošiant kokybiškus mėsainius.
  • UAB „Reaton“ pristatys šviežią veršienos kumpio vidinę dalį, kurią  skaninsime virtais kviečiais. Desertui naudosime šaltalankių ir žemuogių tyres.
  • UAB „Sanitex“, „Promo Cash&Carry/FoodService“ rudens sezonui pasiūlys paprastąsias kelmiukes, pievagrybių ir juodųjų triufelių padažą, juoduosius trumus. Patiekalus puošime „Koppert Cress“ daigintomis žolelėmis ir žiedais.
  • UAB „Norvelita“ - viena iš lyderiaujančių žuvų perdirbimo įmonių, pateiks „Karpynės“ tvenkiniuose išaugintą šviežią karpį.
  • Patiekalams naudosime AB „Vilniaus paukštynas“ šviežios vištienos plonintą filė bei šviežios vištienos vidinę filė be sausgyslės. Taip išpjaustytą vištieną itin patogu ruošti - procesas greitesnis, lengvesnis, - pritaikyta virtuvės profesionalams.
  • „Unilever Food Solutions“ pasiūlys modernius ingredientus klasikinės virtuvės patiekalams.
  • Patiekalams gardinsime „Santa Maria“ naujienomis – tai, kas natūralu, švaru, sveika, skanu.
  • „Farm Frites“ pateiks produktus be gliuteno.
  • Gaiviems desertams „Dansukker“ panaudosime aukščiausios rūšies cukraus gaminius.
  • UAB „Sangaida“ panaudos gamintojo „Steelite“ naujos serijos indų kolekciją. Barų atstovas Danila Blagoveščenskij prie patiekalų pasiūlys gėrimų variacijas, kurių skonį patys galėsite įvertinti.
  • UAB „Manjana“ pristatys efektyvius valymo sprendimus šaldiklių ir slidžių grindų priežiūrai.
  • UAB „MBR parduotuvių ir restoranų įranga“ supažindins su maisto gamybos įrangos inovacijomis - naujais įrengimais: nuo konvekcinių krosnių MKN  iki brandinimo šaldytuvų.
  • UAB „Jokado projektai“ pabrėš individualaus įvaizdžio svarbą, išsiskiriančią jaunatviška elegancija, bei supažindins su jų teikiama šventinių dekoracijų nuoma.

Aprangos kodas – LRVVK asociacijos nariai ir svečiai laukiami tik su virėjų švarkais.

Išankstinė registracija būtina! Dalyvavimo kaina vienam asmeniui – 25 EUR, LRVVKA nariams – nemokamai.
Registracija ir informacija el.paštu vadybininke@lrvvk.lt arba mob.nr.  8 615 67405

LRVVKA informacija

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną