Lietuvos barbekiu kepėjų asociacija (LBKA) kviečia dalyvauti 9 atvirame Lietuvos grilio čempionate

Lietuvos barbekiu kepėjų asociacija (LBKA) kviečia dalyvauti 9 atvirame Lietuvos grilio čempionate

Penktadienį, rugsėjo 19 d., kapitonai keps ir 20 val. pateiks savo firminį kepsnį. Jie galės laisvai pasirikti žaliavą (mėsą, paukštieną, žuvį ir kt.) ar kepimo būdą (porcijomis ar stambus gabalas).

Pastaba: marinuotą gaminį, pateikimo indą ir kitus ingredientus atsivežti patiems.

Šeštadienį, rugsėjo 20 d., varžysis grilio kepėjų komandos. Jos gamins::

  • 1 patiekalas: žuvis + garnyras (salierų šaknys)
  • 2 patiekalas: viščiukas + garnyras (pomidorai)
  • 3 patiekalas: šonkauliai + garnyras („Vilniaus duonos“ produkcija)
  • 4 patiekalas: jautiena (krūtinė) + garnyras (baklažanai)
  • 5 patiekalas: grilio desertas (laisva forma).


I vietą užėmusi komanda gaus 2000 litų prizą, 2vietą – 1000 Lt, 3 vietą – 500 Lt. Už pirmąją vietą patiekalų rungtyse – atminimo medaliai ir vertingi rėmėjų prizai.

Pastaba: dalyvio mokestis - 150 Lt. Į tai įskaičiuotas produktai (detalės pateikiamos po registracijos), dalyvavimo plotas (3x3 m), tentinė palapinė, elektra, vanduo, stalai bei suolai, grilis (pagal išankstinį prašymą, kiekis ribotas). Malkos ir anglys suteikiamos už papildomą mokestį. Atsivežti patiems: smulkų darbo inventorių, elektros prailgintuvą, šiukšlių maišus, gesintuvus, būtinai nedegų audeklą ir t. t.

Komandoje gali dalyvauti iki 4 žmonių. Be to, kiekviena turi teisę pasiūlyti 2 teisėjus.

Viso konkurso metu vyks pramoginė programa, o 15 val. rekordų agentūra „Faktum“ fiksuos rekordinį patiekalą, kurį ragaus visi šventės dalyviai.

Išsamiau apie registraciją, programą ir kitas čempionato detales: www.grilis.net arba https://www.facebook.com/events/1522698391283246/

Registracija ir informacija: čempionato vyr. teisėjas Donatas Beinorius, tel.: 8 606 00723.
Aurelijus.Bagociunas@gmail.com, tel. 8 616 25811.
Juozas.Kaminskas@gmail.com, tel. 8 612 06273.

Nuoširdžiai laukiame Jūsų ir palaikymo komandų!

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną