Leidinys „Restoranų verslas“ atsinaujino!

Leidinys „Restoranų verslas“ atsinaujino!

Ateina pavasaris. Netrukus lyg sunkų paltą nuo pečių nusimesime užsilikusius rūpesčius, neišspręstas problemas, pamiršime praėjusių metų nesėkmes ir gyvenimą pradėsime lyg iš naujo: gražesni, naujesni, linksmesni, kupini naujų ir nepakartojamų minčių, idėjų, planų. Gamtos diktuojamam ritmui nedrįstame nepaklusti ir mes – „Restoranų verslo“ kolektyvas, parengęs Jums naujesnį, gražesnį, tiek puslapių skaičiumi, tiek naujomis temomis ir rubrikomis gausesnį pirmąjį šių metų numerį.

Pirmojo šių metų leidinio tema alsuoja pavasariu – pasakojame apie artėjantį lauko kavinių sezoną ir jo metu iškilsiančias problemas, patariame, kuo jau dabar turėtumėte pasirūpinti, kad tik sušilus orams į Jūsų įstaigą lankytojus viliotų lauko kavinė, mirganti skirtingų spalvų gėlėmis, įvairių formų stogeliais ir skėčiais, akį traukiančiais išskirtiniais baldais, ant grotelių kepamo kepsnio ar ką tik paruoštos gardžios kavos kvapu...

Atšilęs oras vilios ne tik išeiti į gatves ir prisėsti lauko kavinėse, bet ir pabėgti iš miesto. Ta proga pasidomėjome, ką pramogų išsiilgusiam lankytojui gali pasiūlyti atokiau nuo miesto įkurti objektai – Lietuvos dvarai, šiandien dažniausiai skiriami ne reprezentacinei ar švietėjiškai, o komercinei veiklai.

Naujas sezonas naujų vėjų atneš ir į kavinių bei restoranų valgiaraščius. Kiekvienas virtuvės meistras, mylintis ir vertinantis savo lankytoją, būtinai pasiūlys patiekalų iš šviežių ir sveikų sezoninių produktų, o juk pavasaris – šparagų ir austrių metas. Savo patirtimi apie šiuos produktus, jų laikymą ir gaminimą dalijasi restorano „Medininkai“ virtuvės šefė Aldona Gečienė.

Šio numerio naujienos – rubrika apie itališkus kavos gėrimus, kurių ruošimo subtilybes išduoda nepriklausomas kavos technologas Laimonas Kubilius, bei konsultacijų skiltis, kurioje šį kartą pasakosime apie prekių ženklo rūšis bei teisinę jo apsaugą, apžvelgsime nekilnojamojo turto aktualijas restoranų ir viešbučių rinkoje.

Sėkmingų metų su „Restoranų verslu“ !

„Restoranų verslo“ Nr. 1/2008 (23) turinys >>

Užsisakykite „Restoranų verslą“!

Jei pageidaujate, kad leidinys „Restoranų verslas“ Jus pasiektų laiku ir patogiai – tiesiai į Jūsų įstaigą ar namus, skubėkite jį užsiprenumeruoti!

Užsiprenumeruokite leidinį „Restoranų verslas“ ir 2008-aisiais metais kartu su juo dovanų gausite papildomus Meniu.lt leidinius – „Meniu kelyje“ ir „Pobūvių gidas“. Šie specializuoti, informacinio pobūdžio teminiai leidiniai bus naudingi ne tik Jūsų klientams, bet ir restoranų ir viešbučių versle dirbantiems žmonėms, įmonėms.
Prenumeratos kaina už artimiausių šešių leidinio numerių siuntimą yra 34,00 Lt (papildomai gausite leidinius „Meniu kelyje“ ir „Pobūvių gidas“).

Prenumeratos kuponą rasite leidinyje bei Meniu.lt portale ( http://kuponas.meniu.lt ).
Per metus išleidžiami šeši „Restoranų verslo“ numeriai.
Prenumeruoti galite nuo bet kurio numerio!
Leidinį galite prenumeruoti ir internetu: www.prenumerata.lt

„Restoranų verslą“ taip pat galite nemokamai pasiimti:
Leidinio redakcijose (Kaune, Savanorių pr. 271-207 ir Vilniuje, Konstitucijos pr. 23C-618).
UAB „Sangaida“ prekybos salonuose (Vilniuje, Panerių g. 20 A; Kaune, Kaunakiemio g. 40; Klaipėdoje, Daukanto g. 13. ).
UAB „Mantvilė“ prekybos salonuose (Šiauliuose, Gardino g. 2 („IKI“); Panevėžyje, Savanorių al. 12; Klaipėdoje, Dubysos g. 2).
Leidinį taip pat gauna UAB „Mineraliniai vandenys“ klientai.

Iškilus klausimų, prašome kreiptis į „Restoranų verslo“ redakcijas – Kaune telefonu (8 37) 705627, arba Vilniuje telefonu (8 5) 2735919 bei elektroniniu paštu: prenumerata@meniu.lt.

Nuoširdžiai Jūsų,
„Restoranų verslo“ ir Meniu.lt kolektyvas

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną