Legendinis „Bočių“ restoranas virs jaukia vynine (Vilnius)

Legendinis „Bočių“ restoranas virs jaukia vynine (Vilnius)

Ilgai be šeimininkų buvusiame legendiniame „Bočių“ restorane vėl pradėjo virti gyvenimas. Jau šiandien, birželio 27 d., penktadienį, duris atverė jauki vyninė „La Boheme“, kviečianti paskanauti su meile ir pietietišku temperamentu pagaminto maisto bei daugiau nei 150 rūšių vyno.

„Daug dėmesio skyrėme interjerui“, – prisipažįsta restorano vadovas Aidas Akcijonaitis. „Kurdami senųjų skliautinių salių interjerą sąmoningai vengėme dabar madingo provansietiško saldumo, norėjome sukurti jaukią, demokratišką, netradicinę aplinką. Interjerą kūrė architektai, dailininkai, dizaineriai, taip pat ir mes patys bei mūsų draugai, viską darėme labai organiškai, kiekvienas, prisidėjęs prie bendros vizijos, restorane praleido daug laiko.“

Restorano virtuvės vadovas – italų virėjas Luca Bruson – pasiūlys Pietų Europoje pamėgtų patiekalų, taip pat galybę Ispanijoje populiarių nedidelių užkandžių ,,tapas“, kurių bus galima skanauti iki vėlumos. „Dienos metu vynas bus prie maisto, o vakarais – įvairiausi užkandžiai prie vyno“, – sako Aidas.

Savaitgaliais vyninė dirbs net iki 3 valandos nakties, kad skonio švente būtų galima mėgautis ilgiau. „Seniai pastebėjome, kad po spektaklio ar koncerto nėra kur užkąsti, išgerti vyno taurę, žmonės privalo rinktis trankius naktinius klubus arba eiti namo, nes restoranai jau būna uždaryti“, – sako A. Akcijonaitis.

Nors restorano patalpos gana erdvios, didelių koncertų ten nenumatoma, dažniausiai bus girdima foninė muzika, savaitgaliais „lengvi“ DJ pasirodymai. Taip pat naujieji šeimininkai žada glaudžiai bendradarbiauti su įvairiais menininkais, rengti parodas, galbūt net aukcionus.

Vyninė neišgąsdins lankytojų didelėmis kainomis. Net pigiausias vynas yra kruopščiai atrinktas, o šeimininkai visuomet pasiryžę pasiūlyti optimaliausią kainos ir kokybės derinį.

„La Boheme“ informacija
Agnės Aleno nuotraukos

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną