Lankstus ir paisantis svečių pageidavimų „Vecekrug“ laukia svečių (Klaipėda)

Lankstus ir paisantis svečių pageidavimų „Vecekrug“ laukia svečių (Klaipėda)

Įsikūręs Klaipėdos centre, modernus ir subtilaus interjero viešbutis „Vecekrug“ maloniai laukia svečių. Rudeniui įpusėjus viešbutyje gausu naujienų: pasiūlymai ir nuolaidos norintiems pasilepinti „perliniame“ baisenėlyje, kasdien pietaujantiems bei savaitgalį leidžiantiems ir dar daugiau…

Lankstus ir paisantis svečių pageidavimų viešbutis kviečia papietauti. Čia, nuo 11:30 iki 14:30 kasdien užsukite papietauti. Restorano virtuvė pasiūlys pasistiprinti dienos pietumi (kaina – 12 litų). „Vecekruge“ kasdien skirtingi dienos pietų patiekalai.

Viešbučio pirmame aukšte įsikūrusiame restorane galima paskanauti europietiškos virtuvės patiekalų. Atėjus išsiilgtai vasarai restoranas atnaujino valgiaraštį, kuriame - šalti užkandžiai: užkandėlė su prancūzišku batonu, ančiuvių sviestu ir marinuotomis alyvuogėmis; užkandėlė su juoda duona, feto sūriu ir šviežiais agurkais; bavariškos lazdelės. Karšti patiekalai: vištienos Cordon Blue kepsnys; sterkas apelsinų padaže bei gaivinančios arbatos.

Neabejingus lietuviškos virtuvės patiekalams, viešbutis kviečia apsilankyti penktadieniais ir paskanauti pačių gardžiausių lietuviškų patiekalų. Maistas čia visuomet šviežias ir gardus.

Dar viena džiugi naujiena – nuolaidos norintiems pasilepinti „perliniame“ baisenėlyje. Nuo birželio iki spalio mėnesio viešbutyje „Vecekrug“ visiems taikoma net 25 procentų nuolaida.

Kiekviena savaitę restorane pristatomas vis naujas vynas iš atnaujinto vynų meniu, kuriam bus suteikiama net 35 proc. „ragavimo“ nuolaida.

Švenčiantiems vestuves, krikštynas, jubiliejus ar kitas svarbias progas viešbutis surengs tikrą puotą. Viešbučio banketinėje salėje talpinama iki 30 žmonių. Maloni ir paslaugi viešbučio komanda padės Jums suruošti pobūvį, banketą ar furšetą.

Viešbutis „Vecekrug“ maloniai laukia komandiruotėn vykstančių verslo žmonių, poilsiautojų bei turistų.

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną