Kursai „Meistriškas banketo valgiaraštis – ir protokoliniam renginiui, ir tradicinei užstalei...“

Kursai „Meistriškas banketo valgiaraštis – ir protokoliniam renginiui, ir tradicinei užstalei...“

Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacija (LRVVKA) kviečia visus virėjus ir restoranų atstovus į profesionalų tobulinimosi kursus „Meistriškas banketo valgiaraštis – ir protokoliniam renginiui, ir tradicinei užstalei...“

Protokolinį renginį pradėkime šefo komplimentu, po to ragaukime modernų šaltąjį užkandį.
Po karštojo užkandžio, atgaivinę gomurį mielu pačių pagamintu šerbetu, mėgaukimės karštojo patiekalo skonių harmonija...
Ir paskutinis akordas – fantastiškas desertas...

Pripažinta virtuvės meistrė ne tik patars, kaip dideliam svečių pulkui sparčiai pateikti karštuosius patiekalus, bet ir pateiks daug novatoriškų tarptautinės virtuvės patiekalų banketui – tradicinei užstalei...

Bus gaminama ir ragaujama daugiau, negu dešimt patiekalų!

Dėstytojai:
Aldona Gečienė – LRVVKA tarybos narė, LRVVKA virėjų komandos „Gintarinis aljansas“ kapitonė, tarptautinių virėjų konkursų prizininkė, restorano „Medininkai“ gamybos vadovė.
Ona Jurkšienė – LRVVKA tarybos narė.

Kursų kaina:
300 Lt, LRVVKA nariams – 250 Lt.

Kiekvienas kursų dalyvis gaus kursų medžiagą ir kursų baigimo pažymėjimą.

Kursai vyks:
2009 m. gegužės 17 d., nuo 10 val. iki 17 val.
UAB „Baltic Master“ mokymo centre, Vilniuje, Dariaus ir Girėno g. 175.

Išankstinė registracija būtina.

Registracija iki 2009 m. gegužės 14 dienos telefonu/faksu (8 5) 2 723171, mob. tel 8 611 26658 arba el. paštu info@lrvvk.lt.

Papildoma informacija: tel.: (8 5) 2723171, 8 611 26658, el. paštu info@lrvvk.lt.  

LRVVKA informacija

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną