Kulinarijors kursai: Žuvies ir mėsos paruošimo technologijų galimybės bei pateikimo būdai.

Kulinarijors kursai: Žuvies ir mėsos paruošimo technologijų galimybės bei pateikimo būdai.

Patiekalų gamybai bus naudojami UAB „Reaton“ produktai.

Kursai vyks naujo metinio LRVVKA rėmėjo - UAB „MBR parduotuvių ir restoranų įranga“ - mokymų klasėje, aprūpintoje moderniausiais įrengimais.

Kursų dėstytojai:
Lietuvos virėjų nacionalinės komandos nariai, turintys tarptautinę konkursų patirtį, pasaulio kulinarijos čempionato „Culinary World Cup 2014“ Liuksemburge medalių laimėtojai.


Kursų metu suteikiamos papildomos naudos:
1.    Pristatomos paruošimo technologijų galimybės;
2.    Dalomoji medžiaga kiekvienam dalyviui;
3.    Profesinio meistriškumo pažymėjimas;
4.    Žuvies ir mėsos patiekalų degustacija.

Vieta: UAB „MBR Parduotuvių ir restoranų įranga“ mokymo centras, Kirtimų g. 49B, Vilnius
Data: 2015 m. balandžio 19 d., sekmadienis, 12 val. – 16 val.
Kaina: 43 Eur, LRVVKA nariams ir kandidatams – 23 Eur
Vietų skaičius – 40 vietų.

Būtina išankstinė registracija  el. paštu vadybininke@lrvvk.lt arba mob. +370 615 67405.

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną