Kovo 18 d. kviečiame į prezentaciją „Baltijos jūros regiono virtuvė“

Kovo 18 d. kviečiame į prezentaciją „Baltijos jūros regiono virtuvė“

Maloniai kviečiame į LRVVKA prezentaciją „Baltijos jūros regiono virtuvė“, kuri vyks 2018 m. kovo 18 d. 12 val. viešbučio „Amberton Klaipėda“ restorane, Naujojo sodo g. 1, Klaipėdoje.

Žvarbaus oro užgrūdintos Šiaurės ir Baltijos šalys išsiskiria ypač sočia, šildančia ir svetinga virtuve. Šiauriečiai geba nustebinti ne tik žuvies patiekalų įvairove, bet ir gardžiais paukštienos bei mėsos patiekalais. Prezentacijoje kviečiame Jus pasinerti į skonių kelionę po Baltijos jūros regiono daugiasluoksnę virtuvę, pažinti turtingą skandinavų gastronomiją. Norime su Jumis pasidalinti patiekalų gamybos ir pateikimo subtilybėmis, stalo puošybos idėjomis, rūpintis kartu svečių pasitikimu ir šventinėmis vaišėmis, kviesdami pasimėgauti išskirtiniais skoniais, sukuriant pavasarinę nuotaiką.

Renginio metu patirtimi dalinsis latvių virtuvės šefas Jevgenij Ponomarjov - Latvijos virėjų klubo „Pavarų klubs“ atstovas, kelių Rygos restoranų gamybos vadovas.

Gamins tarptautinių čempionatų dalyviai bei patyrę virtuvės šefai:

Jaroslav Orševski, restoranas „Siesta“; Bernardas Anužis, restoranas „Onorė“; Algirdas Matačiūnas, restoranas „Brasserie avenue“; Artūras Braslauskas; Brigita Barisienė ir Andrej Alimov, restoranas „Friedricho pasažas“; Darius Piščikas, „Unida“; Laima Kryžienė, restoranas „Pušų paunksnėje“; Rita Sadauskienė, „Gero vėjo“.

UAB „Mantinga“ – platų duonos, užkandžių ir šaldytų gaminių asortimentą kurianti kompanija. Pasiūlysime restoraninį patiekalą, derindami duonos kepinius su paukštiena. Skanausime duonelę Rustiko su ožerskio uogomis, kurios yra vertinamos dėl turtingos maistinės sudėties, jose randama mineralų, aminorūgščių, vitaminų.

UAB „Baltic Larus“ pristatys marinuotą antienos filė, vertinamą gurmanų ir dietologų – ne tik gardu, bet ir organizmui naudinga: joje apstu vitamino D, taip pat E, B grupės vitaminų, seleno, cinko, kalio.

Ragausime iš UAB „Reaton“ produktų paruoštą švedišką žuvies ir jautienos šonkaulių patiekalus.

Desertą gardinsime UAB „Sanitex“, „Promo Cash&Carry/FoodService“ konditerinėmis pastomis ir glaistais. Patiekalus puošime daigais „Koppert Cress“,  rinkoje išsiskiriančiais kokybe ir įvairove.

Prieskonių ekspertų „Santa Maria“ BBQ naujienos - naujas BBQ padažas.

„Melt Water“ pristatys ištirpusio ledo geriamąjį vandenį, išgautą iš artezinio gręžinio ir išgrynintą daugiapakopiu šaldymu bei tirpinimu.

Šalia Klaipėdos veikiančioje gamykloje inovatyviomis technologijomis kuriamas unikalus vanduo populiarus daugelyje pasaulio šalių.

Šventiniam stalui pasiūlysime AB „Vilniaus paukštynas“ lengvai paruošiamą vištienos produkciją.

„Unilever Food Solutions“ pristatys kokybiškus, švarios sudėties profesionalams skirtus produktus.

Desertą skaninsime „Dansukker“ aukščiausios rūšies cukraus gaminiais.

UAB „Sangaida“ pasiūlys aktualiausias serviravimo naujienas, šventines stalo serviruotes, išsiskiriančias kokybe, elegancija ir subtilumu.

Modernūs, inovatyvūs įvaizdžio kūrėjai UAB „Jokado projektai“ pristatys naują kolekciją profesionalams su „Tina Dance“ šokėjomis.

Bendra Lietuvos ir Vokietijos įmonė, UAB „MBR parduotuvių ir restoranų įranga“, turinti 25 metų patirtį, supažindins su maisto gamybos įrangos inovacija – „MKN“ analogų pasaulyje neturinčia keptuve su automatine plovimo sistema.

UAB „Manjana“ pademonstruos, kaip efektyviai ir ekonomiškai naudoti maistinę pakavimo plėvelę, kepimo popierių bei foliją, o taip pat pristatys unikalią maisto pateikimo sistemą, kuri užtikrina saugų maisto pateikimą klientui be papildomų išlaidų.

Aprangos kodas – LRVVK asociacijos nariai ir svečiai laukiami tik su virėjų švarkais.

Išankstinė registracija būtina!

Dalyvavimo kaina vienam asmeniui – 30 EUR, LRVVKA nariams – nemokamai

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną