Kontraversiškasis Vincentas Sakas skaitys paskaitas apie pamirštus lietuviškus valgius

Kontraversiškasis Vincentas Sakas skaitys paskaitas apie pamirštus lietuviškus valgius
Dalyvavimas su vaikais būtinas, nes pačius mažiausius triukšmadarius užims ir pamaitins ekologišku sveiku maistu pasakų bei žaidimų Fėja. „Žaliajame slėnyje" ekspertas atkuria senųjų Mėmelio restoranų garsiuosius valgius ir gėrimus.

1. Spalio 22 d. - Sveika mityba. Kaip  mūsų dienomis galima ir būtina sveikai maitinti vaikus ir jaunimą
2. Spalio 29 d.  - Lietuvos kulinarijos paveldas. Aukštoji virtuvė. Kas yra Lietuvos aukštuomenės: didikų, bajorų ir dvarininkų  valgiai, kaip jie būdavo patiekiami
3. Lapkričio 5 d. - Mitybos mitai, legendos ir mulkinimai. Kodėl parduotuvėse maisto prekių iš vis nėra, o tik sveikatai pavojingi surogatai.
4. Lapkričio 12 d. - Lietuvos kulinarijos paveldas. Žemoji virtuvė. Lietuvos kaimo kulinarijos paveldo gausa ir įvairovė. Ar tikrai cepelinai yra ne lietuvių valgis
5. Lapkričio 19 d. - Lietuvos kulinarijos paveldas. Klaipėdos krašto virtuvės siurprizai ir gausa. Kokia yra autentiška Klaipėdos krašto virtuvė
6. Lapkričio 26 d. - Lietuvos svaigieji gėrimai. Kodėl nebemokame gamintis degtinės, karčiųjų ir saldžiųjų trauktinių
7. Gruodžio 3 d. - Lietuvos medžioklės ypatumai. Kas nutiko, kad šiandien medžiotojai nemoka gaminti žvėrienos ir laukinės paukštienos
8. Gruodžio 10 d. - 6 tūkstančius metų lietuviai mokėję valgyti žuvį, mūsų dienomis jau nebemoka. Kuršių žuvies valgiai nuo seniausių laikų iki mūsų dienų
9. Gruodžio 17 d. - Lietuviškos giros - geriausias vaistas nuo įvairiausių ligų

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną