Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną
Restoranų naujienos

„Knorr“ sultiniai profesionalams

2008-03-21
Paskelbk savo straipsnį

Kodėl pakeitėme „Knorr“ sultinius?
„Knorr“ produkcija gastronomijos rinkoje, tarp mažmeninėje prekyboje esančių sultinių, yra pripažįstama geriausia. „Knorr“ prekės ženklas mus įpareigoja siekti aukščiausios gaminių kokybės, o juos tobulindami, mes nuolat atsižvelgiame į augančius virtuvės meistrų poreikius. Sultinys – tai „Knorr“. „Knorr“ – tai sultinys!

Kaip pakeitėme „Knorr“ sultinius?
Mes išbandėme visus Europoje žinomus sultinių receptus ir kartu su virėjais meistrais bei technologais pasirinkome pačius geriausius.
Mūsų pasiūlyme nepakitę liko tik tie, kurie pasirodė esantys patys geriausi is visų Europoje paplitusių sultinių (daržovių sultinys bazė ir vištienos sultinys bazė, o taip pat įprastas daržovių sultinys).

Kokie rezultatai?
Patobulinome dalį šiuo metu siūlomų sultinių: pagerinome jų kvapą, skonį bei skaidrumą, taip pat patobulinome ir pastos pavidalo sultinių konsistenciją, todėl jie tapo minkštesni ir geresnes struktūros.
Įdiegėme ir naujovių: siūlome biraus pavidalo rūkytos šonines skonio sultinį bei pastos pavidalo daržovių ir grybų sultinius.

Pagrindinės sudedamosios dalys
Naujųjų „Knorr“ sultinių sudėtyje yra džiovintų daržovių (morkų, svogūnų, petražolių, porų, salierų, česnakų) ir prieskonių (baltųjų pipirų, ciberžolės, muskato riešuto, saldžiosios paprikos, kmynų) bei druskos, kuri ypač veikia skonio intensyvumą. Vištienos ir jautienos sultinių sudėtyje yra ir mėsos arba jos ekstrakto, nesukietintųjų riebalų (pavyzdžiui, vištienos riebalų, džiovintos vištienos, jautienos ekstrakto), o daržovių sultinyje – augalinių riebalų (pavyzdžiui, augalinių aliejų, augalinių riebalų).

Natrio gliutaminas
Iš visų išvardytų „Knorr“ sultinių sudėtinių dalių didžiausių abejonių klientams sukelia būtent natrio gliutaminas, todėl mes nutarėme jį trumpai apibūdinti. Natrio gliutaminas – tai natūrali amino rūgštis, kuri sustiprina mėsos ar daržovių nuoviro skonio intensyvumą. Sultinio skoniui jis suteikia dar vieną, penktąjį, jutimo niuansą – umami skonį (itin skanus, kvapus, geras sultinys). Natrio gliutaminas aptinkamas beveik visuose produktuose (pieno gaminiuose, mėsoje, žuvyje, pomidoruose, grybuose), jo natūraliai yra ir žmogaus organizme. Tai seniai žinoma ir naudojama substancija, ji yra kruopščiai patikrinta ir saugi.

Maistiniai priedai
Sudedamosios dalys yra ir maistiniai priedai, tokie kaip substancijos skoniui ir kvapui stiprinti (pvz., natrio gliutaminas), kvapai (pvz., pieno, kiaušinių, salierų, kviečių, sojų vediniai) bei rūgštikliai (pvz., citrinos rūgštis). Visi šie priedai patikrinti ir yra saugūs vartoti, atitinkamos institucijos leidžia juos naudoti maisto pramonėje.

Konservantai
„Knorr“ sultinių sudėtyje konservantų nėra. Į „Knorr“ produktus dėti konservantų nereikia, nes sultiniai gaminami iš aukščiausios rūšies džiovintų daržovių, prieskonių ir kitų sausų sudedamųjų dalių. Džiovinimas – tai natūralus metodas, užtikrinantis ilgalaikį produktų vartojimą.

Kaip tikri virėjai meistrai, Jūs reikalaujate aukščiausios kokybės. Jūs pageidaujate, kad sudedamosios dalys būtų šviežios, o naudojami produktai – patys geriausi!
Jūs norite, kad pasirinktieji produktai visiems gaminamiems patiekalams suteiktų išskirtinio skonio ir kvapo. Būtent skonis ir kvapas yra tos savybės, dėl kurių visi giria Jūsų patiekalus ir skatina dar ne kartą pas Jus sugrįžti!

„Knorr“ sultiniai asocijuojasi su...
... kokybe:
1. Turtinga 150 metų patirtis, kuriant sultinių receptus.
2. Pačios aukščiausios kokybės sudedamosios dalys – džiovintos daržovės, prieskoniai bei mėsos ekstraktai.
3. Sudėtyje nėra konservantų.
4. Nekenksmingos riebalinės medžiagos.
... pastovumu:
1. Stabili ir užtikrinta siūlomų produktų kokybė.
2. Nuolatinė visų sudedamųjų dalių kokybės kontrolė, pradedant nuo kruopščios tiekėjų atrankos.
3. Puikūs, nekintantys rezultatai, naudojant produktus. Pastovus skonis ir kvapas.
... įvairove:
1. Didžiausia skonio pasiūla gastronomijos gaminių rinkoje.
2. Puiki galimybė daugeliui patiekalų paruošti.
3. Tinka įvairių stilių virtuvėms.

Tai reiškia...
...kad Jūsų laukia sėkmė!
1. Svarbūs ir visada įtikinami pasiekimai.
2. Virtuves biudžeto kontrolė.
3. Saugus darbas ir higiena.

Dėl „Knorr“ produktų kreiptis:
UAB „Reaton“
Justiniškių g. 35-18, Vilnius
Tel. +370 5 2330390
reaton@takas.lt

Daugiau apie „Unilever“ maisto produktus >>

„Unilever Foodsolution“ informacija