Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną
Restoranų naujienos

„Knorr“ pristato želė konsistencijos sultinį

2010-02-26
Paskelbk savo straipsnį

   „Knorr Buljonetė“ sultiniai gaminami iš šaldytų daržovių, mėsos ekstrakto bei petražolių lapelių nenaudojat konservantų bei dirbtinių dažiklių. Produktas yra kruopščiai supakuojamas į patogius mažus indelius, o pagaminus pasižymi natūraliu ir puikiu skoniu bei kvapu. Naujus želės konsistencijos sultinius Lietuvoje bus galima įsigyti dviejų skonių – vištienos bei jautienos.
  
    Kubelio formos sultiniai rinkoje atsirado daugiau nei prieš 100 metų. Lig šiol įprasti kubeliai nebuvo gaminami kitokios formos ir visuomet būdavo pakuojami į popierių. Sukurdamas „Buljonetę”, „Knorr” pristato naują požiūrį į šių produktų kategoriją. Sultiniai gaminami naudojant naują metodą – vietoje džiovintų miltelių pavidalo sudedamųjų dalių, naudojami komponentai leidžiantys išgauti želės konsistencijos sultinį. Todėl „Knorr Buljonetės” nereikia smulkinti ar rūpestingai maišyti verdančiame vandenyje, jis tirpsta tolygiai ir lengvai savaime.

   Naujieji „Knorr” sultiniai puikiai tinka pagardinti sriubas, padažus, salotas, mėsos ir makaronų patiekalus, košes arba rizotą. Bet kokiam patiekalui „Buljonetė” suteiks gardų kvapą ir skonį.

  „Knorr Buljonetė” maisto prekių parduotuvėse kainuos apie 2,19 Lt, o jo viena pakuotė atitinka du įprastus kubelius sultinio ir rekomenduojamas gaminti 1 litre vandens. Produktą galima įsigyti pakuotėse, kuriose yra po du vienetus.

  Naujojo „Knorr” produkto energetinė vertė: 100g jautienos sultinio sudaro 85kcal, 100g vištienos – 105kcal.


Daugiau informacijos:
Justina Grišun
KNORR prekės ženklo vadybininkė
Tel. (8~5) 242 78 49
El.paštas: justina.grishun @unilever.com