Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną
Restoranų naujienos

Klaipėdoje duris atvėrė restoranas „Trapiche Steak House“ (Klaipėda)

2009-02-18
Paskelbk savo straipsnį

Klaipėdos senamiestį vagoja ne viena žavi gatvelė, bet viena iš jų yra ypatinga, nes ją saugo ąžuolo lapais puoštas rūstus vyras, vadinamas „laukiniu žmogum“. Jis kviečia užsukti į vieną Tiltų gatvės kiemelį, kuriame slepiasi „Friedricho miestas“, kitaip dar vadinamas pasažu.

„Friedricho pasažas“ – viena gražiausių ir jaukiausių vietų Klaipėdos senamiestyje. Patekę į jaukų pasažą pasijusite taip, tarsi būtumėte atsidūrę mažame senosios Vakarų Europos miestelyje, kur visi vieni kitus pažįsta, kur kiekviena siena ar kampelis pasakoja savo istoriją ir alsuoja ypatinga aura. Jauki užkandinė ar restoranėlis traukia užsukti ir vieną kitą akimirką pasimėgauti maloniai nuteikiančia aplinka, kvapnia, gomurį pamaloninančia kava, cinamonu kvepiančiu gabalėliu pyrago ar tiesiog pasinerti į malonius prisiminimus... Vienas iš tokių – ką tik plačiai duris atvėręs ypatingasis restoranas „Trapiche Steak House“.

Pagrindinis šio restorano patiekalas – didkepsnis. Didkepsnis jau seniai yra populiarus patiekalas ne tik gimtinėje, Argentinoje, bet ir daugelyje kitų šalių. Didkepsnio kultūra ir paruošimo bei vartojimo tradicijos skiriasi priklausomai nuo tautos įpročių, klimato ar kitų veiksnių. Šiame restorane jis gaminamas tiek iš tradicinės jautienos, tiek ir iš žuvies, žvėrienos ar kitos gardžios mėsytės. Restorane „Trapiche Steak House“ prie firminio sultingojo didkepsnio ir didžiosios dalies kitų patiekalų puikiai dera sodrūs, kompleksiški vienos garsiausių Argentinos vyninių „Trapiche“ vynai.

„Trapiche Steak House“ rekomenduoja savo lankytojams keletą iš populiarių derinių. Pipirinis didkepsnis puikiai dera su tvirto kūno „Trapiche Iscay Merlot / Malbec“ vynu. Putojančio „Trapiche Extra Brut“ tropinių vaisių puokštė puikiai tiks prie ypatingojo jūrų velnio. O „Friedricho restorano“ pasididžiavimas kapotos tešlos, grietinėlės–abrikosų pyragaitis tirps burnoje užsigeriant „Trapiche Chardonnay Tardio“ vynu.

„Trapiche Steak House“ – tai lyg malonios dienos pabaigos akordas, kurio natų skambesys dar ilgai lydės!

„Amkos“ informacija