Kinų dovana gurmanų pasauliui – varlių šlaunelės

Kinų dovana gurmanų pasauliui – varlių šlaunelės


Varlių šlaunelės lėkštėje (kaip nemaža dalis kulinarinių atradimų) pirmiausia atsirado Kinijoje. Savo skoniu varlių šlaunelės primena vištieną, tačiau turi daugiau vitaminų bei mineralinių medžiagų. Tai dietinis patiekalas.

Varlių šlaunelės geriausiuose pasaulio restoranuose ruošiamos daugybe būdų: keptos su česnakais, troškintos, pakepintos su prieskoniais. Iš varlių šlaunelių gaminama net sriuba.

Kovas „Kinų rožės“ tinklo restoranuose Vilniuje – VARLIŲ MĖNUO. Visus meniu esančius patiekalus iš varlių šlaunelių kovo mėnesį galima bus ragauti per pus pigiau (su 50 % nuolaida).

Varlių šlaunelių patiekalai Kinų rožės“ tinklo restoranuose:

Traškios varlių šlaunelės  30.00 Lt 15 Lt
(galima pasirinkti du padažus: aštrus sojų padažas, saldžiarūgštis raudonasis padažas, persikų padažas, vynuogių padažas, Pekino padažas, čili raudonasis padažas)


Varlių šlaunelės „Gongbao“ su daržovėmis ir riešutais (aštrios) 29.00 Lt 14,50 Lt

Varlių šlaunelės moliuskų padaže pateikiama bambukinėje statinaitėje 29.00 Lt 14,50 Lt

Varlių šlaunelės aštriajame sultinyje 33.00 Lt 16,50 Lt

Keptos varlių šlaunelės su bambukais ir „Chianggu“ grybais 32.00 Lt 16 Lt

Varlių šlaunelės  saldžiarūgščiame padaže 31.00 Lt 15,50 Lt

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną