Kiekvieną šeštadienį į „La Pergola"

Kiekvieną šeštadienį į „La Pergola"

Restorane dirbantis virtuvės šefas Sergej Kokoškin, svečius nustebins sezoniniu bei gurmanišku europietiškos virtuvės valgiaraščiu. „La Pergola" lankytojai žino, kad restorano meniu visada ras sterko, kuris siūlomas su pomidorų sugo ir keptomis paprikomis bei bulvių piure su alyvuogių aliejumi, o taip pat jautienos antrekoto su bulvių pyragėliu. Vietoje gaminamas karamelizuotas štrudelis su obuoliais taip pat nepalieka abejingų.

Kiekvienas patiekalas – virtuvės šefo kūrybiškumo bei profesionalumo įrodymas. Taip pat Jūsų laukia platus vynų pasirinkimas - nors svečių labiausiai pamėgti itališki bei prancūziški vynai, rasite ir Naujojo pasaulio - Čilės bei Pietų Afrikos vynų. Taip pat siūloma paragauti nemažai šampanų. Konjako mėgėjai ras keletą šio gėrimo, įvairaus išlaikymo, rūšių.

Leiskite sau pasilepinti!

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną