Keksas

INGREDIENTAI 
110 g minkšto sviesto
100 g cukraus
2 vnt kiaušinių
145 g miltų
1/3 a.š. (žiupsnelio) druskos
1 a.š. kepimo miltelių
1 a.š. vanilinio cukraus
2 g. razinų, spanguolių ar vyšnių

GAMINIMO BŪDAS (45 MIN)
Minkštą sviestą išsukite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Po vieną įmuškite kiaušinius. Išmaišykite. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir druska. Sudėkite viską į sviesto, cukraus ir kiaušinių masę. Razinas išplaukite ir įberkite į tešlą. Išmaišykite. Krėskite tešlą į pailgą kepimo formą (aš ją prieš tai išklojau kepimo popieriumi) ir dėkite kepti į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę apie 30 min. Išėmę atvėsinkite ir apibarstykite cukraus pudra.

Recepto autorė: https://virtuvezaliems.wordpress.com/

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną