Kavinė „Soul box“ sekmadienį kviečia į netradicinių kokteilių parodą

Kavinė „Soul box“ sekmadienį kviečia į netradicinių kokteilių parodą
Specialiai paruoštose kavinės patalpose sekmadienį kokteiliai bus gaminami ne tik tam įprastoje baro pusėje. Atskiras savo erdves turėsiantys parodos dalyviai ne vienam pažįstamus gėrimus – romą, tekilą, degtinę, vermutus bei likerius – pateiks neįprastais deriniais bei jų proporcijomis. Inovatyvių sprendimų ištroškusioje rinkoje svarbiu tampa ne tik paruošto gėrimo vaizdas, bet ir skonis.
Iniciatyvos organizatorius, „Soul box“ vadovas Aurelijus Marudinas mano, kad žengiant trečiuoju miksologijos istorijos šimtmečiu, Lietuvos kavinių ir barų lankytojai kol kas turi, ko pasimokyti iš kitų Europos šalių. Tai nesunku pastebėti dėl gerai pagaminto kokteilio dažniau susilaukiant pagyrimų iš užsieniečių nei iš savo tautiečių. Nors pirmieji žingsniai link gurmaniškos pažinties su alkoholiniais kokteiliais jau yra žengti.
„Lietuva turi tikrai profesionalių barmenų, kurie ne tik labai gerai jaučia gaminamų kokteilių skonių subtilybes, bet yra pripažinti Europos ir pasaulio kokteilių gaminimo čempionatuose. Deja, barų lankytojai ne visada tai įvertina. Pažinti vyną, vaikščioti į profesionalų rengiamas degustacijas jau išmokome – atėjo laikas ir kokteiliams,“ – kalbėjo A. Marudinas.
Organizatorių teigimu, renginys skirtas žingeidžiam barų industrijos atstovui bei smalsiam kokteilių mėgėjui. Apie šiuolaikinį kokteilio gimimą nuo pirmo lašo taurėje iki paskutinio gėrimo puošybos elemento pasakos „Vilniaus degtinė“, „Pernod-Ricard Lietuva“, „Bennet Distributors“, „Liviko“.


Daugiau informacijos:
Andrius Vasiliauskas
Mob.: 8 647 10227
E-mail: andrius@soulbox.lt


Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną