Kaip pradėti restoranų verslą?

Kaip pradėti restoranų verslą?


Renginys yra nemokamas, tačiau būtina išankstinė registracija. Registracijos formą galite užpildyti paspaudę čia.

Preliminari renginio programa:

13.00 – 13.10 val.   Renginių ciklo „Geroji verslo praktika“ pristatymas. Lina Kalinauskaitė, VšĮ „Versli Lietuva“ projektų vadovė.

13.10 – 13.25 val.     Ką turime žinoti apie verslą kontroliuojančias institucijas?
Aidas Justinas Kuolas, Lietuvos Respublikos ūkio ministerijos Įmonių teisės ir verslo aplinkos gerinimo departamento Verslo priežiūros politikos skyriaus vyriausiasis specialistas

13.25 – 14.00 val.    Teisinė forma, nuo ko pradėti: privalomos registracijos VMI, Sodra ir privalomas deklaravimas.
Agnė Motiejūnaitė-Šarknickienė, VšĮ „Versli Lietuva“ atstovė regione.

14.00 – 14.30 val.    Leidimai ir reikalavimai, ilgalaikio verslo link.
Gražina Kazakevičienė, Kauno valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos vyriausioji specialistė-maisto produktų inspektorė

14.30 – 15.00 val.   Alkoholio, reklamos ir prekybos viešojoje vietoje leidimų gavimo niuansai.
Kauno miesto savivaldybės atstovai

15.00 – 15.20 val.    Pertrauka – diskusija prie kavos

15.20 – 15.50 val.    Nuo idėjos iki nuosavo verslo. Sėkmės istorija.

15.50 – 16.20 val.    Kaip užtikrinti gerą aptarnavimą?
IT sprendimai maitinimo verslui. UAB "UCS BALTIC" atstovas

16.20 – 16.50 val.    Maitinimo verslo rinkodara – kaip pasiekti kliento širdį.
Elena Pipiraitė-Zimblienė, www.meniu.lt atstovė

16.50 – 17.20 val.    Prekyba iš mobiliojo prietaiso, ką turiu žinoti?

Programa bus tikslinama. Daugiau informacijos: telefonu: 8-52194342, el. paštu: l.kalinauskaite@verslilietuva.lt


Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną