Jei mėgstate maisto kokybę, aptarnavimo kultūrą ir gamtą – rinkitės iš geriausių

Jei mėgstate maisto kokybę, aptarnavimo kultūrą ir gamtą – rinkitės iš geriausių

„Perkūno namai“ viešbučio restoranas garsina Kauną nuo 1994 metų. Restoranas visada buvo ir yra skirtas ne vien tik viešbučio gyventojams, bet ir kauniečiams bei miesto svečiams, atvykusiems aplankyti Kauno be nakvynės. Dažni klientai – viešbučio kaimynai, o savaitgaliais kaimynai užsuka su savo gausiomis šeimomis, restorane ne tik a la carte meniu, bet ir specialus meniu vaikams! Nuo rudens naujas „Pietų pertraukos“ meniu.

Restorano virtuvėje ilgus metus karaliauja profesionali komanda, kurios kūriniams nepavaldus laikas. „Klasikiniai“ patiekalai, kurie nuo 1997 m. nedaug tepasikeitę, ištikimai džiugina nuolatinių svečių gomurius ir tuo pačiu – restorano „veidas“ pirmą kartą apsilankiusiems: konjake marinuota lašiša su „trijų lelijų marmeladu“, pipirinis jautienos išpjovos kepsnys (steikas) ir restorano gamybos ledai. Tai yra „must taste“ patieklai ir tik vegetarams leistina pasirinkti iš alternatyvių patiekalų (meniu visada yra vegetariški ir veganiški patiekalai)!

Veganams būtina paragauti šaltą pertrintą avokadų, agurkų ir bazilikų sriubą, o nevalgantiems mėsos ir lašišos - sepijų rašalu gardintos bolivinių balandų salotos su aštuonkojų čiuptuvais, citrinų kremu, burokėlių  „ikrais“ bei daigintomis pupelėmis.

Nešaldytos žaliavos – čia savaime suprantamas kokybės kriterijus, todėl žaliavų kartelė iškelta aukštai. Kruopščiai atrinkta vyno korta (pagal šalis, kainą ir kokybę), lietuviškas vynas ir lietuviškas mažųjų alaus daryklų alus (kraft‘inis).

Atraskite ne tik išskirtinį maistą, bet i ramybės oazę tarp šimtamečių ąžuolų, senų obelų ir liepų pačiame miesto miesto centre.

Pobūviai:

Pobūviams turbūt nesugalvotumėte patogesnės vietos nei Kauno miesto centre – beveik jokių atstumo ir laiko rūpesčių! Erdvus restoranas ne tik miesto centre, bet ir gamtos apsuptyje, kuriame daugiametė personalo patirtis užtikrina nepriekaištingą aptarnavimą (galimi įvairūs aptarnavimo stiliai). Vasarą sodelyje šventės metu galimi patiekalai ant griliaus, na ir, aišku, ideali galimybė svečiams iš toliau nakvoti viešbutyje po šventės.

Specialus banketinių patiekalų ir gėrimų meniu yra apgalvotas, išbandytas ir patikrintas, tačiau į Jūsų pageidavimus visada bus atsižvelgta, nes virtuvė taip pat yra lanksti!

Patogiausiam sėdimam pobūviui skaičiuokite iki 60 (iki 50) svečių, tačiau jei organizuojatės šventės išplanavimą patys, orientuokitės restorano bei viešbučio erdvėse: restorano salė talpinanti apie 50 sėdinčių žmonių, banketinė salytė (biblioteka) talpina iki 24 (20) sėdinčių žmonių, lauke apie 100 sėdimų vietų,  taip pat 5 palapinės bei išskleidžiami skėčiai nuo netikėto šventiško lietaus.

Šventės užsakovams pageidaujant muzikos, interjero papuošimų, vakaro programos ir vedėjo bei kitų šventės atributų - visas šias paslaugas restoranas gali įgyvendinti.

Išvežamieji pobūviai:

Išvežamiesiems pobūviams „Perkūno namų“ šventės užsakovams nereikėtų rūpintis daugeliu sudėtingų darbų, kuriais mielai pasirūpins restoranas:  indų nuoma, aptarnaujantis personalas, baldų nuoma, aplinkos puošimas ir kt.)

Restorano komandai nėra ribų ar sunkumų įgyvendinti šventę bet kokioje, net ir pačioje netikėčiausioje, erdvėje, nes „užantyje“ švenčių organizavimas muziejuose, teatruose, biuruose, laivuose, gamtoje...

Išvežamiesiems pobūviams įprastai siūlomi bei ruošiami vieno kąsnio užkandžiai (canape), originalūs užkandžiai taurelėse, šaltieji patiekalai, karštieji patiekalai marmituose, desertai, tortai. Virtuvė gali būti nuo lietuviškos modernios iki lietuviškos tarpukario laikų, taip pat įvairių tautų (pasaulio virtuvės) ar net fusion (rytietiškos ar azijietiškos ir europietiškos kulinarijos mišiniai).

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną