„Itališkos vyninės“ naujienos: „Laisvalaikio“ žiemos meniu ir pramoga Kalėdoms (Vilnius)

„Itališkos vyninės“ naujienos: „Laisvalaikio“ žiemos meniu ir pramoga Kalėdoms (Vilnius)
„Laisvalaikis“ ir Vilniuje, Užupio g.30, įsikūrusi „Itališka vyninė“ skelbia sniegą tirpdančią sezono akciją - visą žiemą populiariausiais restorano patiekalais iš „Laisvalaikio“ žiemos meniu galėsite stiprintis už ypač mažas kainas! Antroji geroji „Itališkos vyninės“ naujiena - kalėdiniai vakarėliai įmonėms, kurių „vinis“ - paskaita pasirinkta etiketo tema: nuo pirmo įspūdžio, įvaizdžio sudarymo iki bendravimo subtilybių. Paskaitas veda bei kokybiškus užkandžius ir gėrimus žada tarptautinio protokolo ir derybų specialistas bei „Itališkos vyninės“ direktorius Darius Rupšlaukis.


Nuo užkandžių iki deserto

Į „Laisvalaikio“ žiemos meniu sudėti „Itališkos vyninės“ svečių dažniausiai užsisakomi patiekalai. „Norime, kad mūsų klientai savo mėgstamiausiais valgiais mėgautųsi už dabar jiems dar palankesnes kainas“, - sakė D.Rupšlaukis. Patiekalams iš "Laisvalaikio" žiemos
meniu pritaikyta nuolaida siekia 18-25 procentus.

„Laisvalaikio“ žiemos meniu rinksitės iš užkandžių, sriubų, miltinių ir antrųjų patiekalų, gyvenimui pagerinti bei pietums baigti - itališkų desertų. "Laisvalaikio" žiemos valgiaraštis sudarytas taip, kad vien iš jo svečias galėtų užsisakyti visą pietų ar sočios vakarienės repertuarą - nuo užkandžių iki deserto. Taip, kaip tai daro pietiečiai, pagrindiniam dienos valgymui skiriantys 3-4 valandas", - pasakojo restorano direktorius. "Laisvalaikio" žiemos meniu „Itališkoje vyninėje“ galios iki pavasario.

Tradicinė italų virtuvė

Gero itališko maisto mėgėjų ir nuolatinių "Itališkos vyninės" lankytojų laukia valgiaraščio naujienos - iškart po Naujųjų restorano meniu bus papildytas naujais, šiuo metu metu dar tobulinamais patiekalais. „Itališkos vyninės“ valgiaraštį sukūrė italų kilmės virtuvės šefas.
„Daug žmonių mūsų restoraną vadina esančiu labai arti tikros itališkos virtuvės, žinoma, kiek tai įmanoma Lietuvoje“, - sakė D.Rupšlaukis. Anot jo, restorane rasite tikrus tradicinius itališkus valgių, o ne turistams pritaikytus itališkos virtuvės patiekalus. „Tarp mūsų nuolatinių svečių - Italijos ambasados darbuotojai, - restorano meniu autentiškumą akcentavo D.Rupšlaukis. - Itališko maisto restoranui tokie svečiai - didžiulis komplimentas“. Restorano išskirtinumas - didelės patiekalų porcijos.

Pramogai - paskaita

Vilniaus universitete dėstančio D.Rupšlaukio idėja kalėdiniams įmonių vakarėliams - valandą trunkanti paskaita pasirinkta etiketo tema plius užkandžiai ir gėrimai „Itališkoje vyninėje“. Restorano aplinka neįpareigojanti ir jauki, o įdomiai išdėstytos etiketo žinios pravers kiekvienam. Po paskaitos vykstančiame vakarėlyje įgytas žinias galėsite pritaikyti praktiškai ar tiesiog pasilikti diskusijų. Valandą trunkančios paskaitos kaina - 200 Lt, užkandžių ir gėrimų rinkinys žmogui - 25 Lt. Restorane yra dvi nedidelės salės, kuriose telpa apie 30 žmonių. Furšetas gali būti surengtas iki 70 žmonių.

Daugiau informacijos www.italiskavynine.lt

„Laisvalaikio“ žiemos meniu:

Šaltieji užkandžiai

Skrebučiai su šviežiais pomidorais, bazilikais ir fetos sūriu - 7 Lt (be
nuolaidos - 9 Lt)

„Cezario“ salotos su vištienos gabaliukais, skrebučiais,
parmidžano
sūriu ir česnakiniu ančiuvių padažu - 12 Lt (be nuolaidos - 16 Lt)

Sriubos

Trinta pomidorų su mocarela - 7 Lt (be nuolaidos - 9 Lt)

Daržovių sriuba „Minestrone“ - 5 Lt (be nuolaidos - 7 Lt)

Miltiniai patiekalai

Spagečiai „Carbonara“ su kumpio ir grietinėlės padažu - 12 Lt (be
nuolaidos - 15 Lt)

„Raviolli“ - mėsėčiai su kumpio ir grietinėlės padažu - 15 Lt (be
nuolaidos - 20 Lt)

Antrieji patiekalai

Vištienos krūtinėlė, įdaryta špinatais ir varškės sūriu, - 12 Lt (be
nuolaidos - 17 Lt)

Sterkų gabaliukai su baravykais, krevetėmis ir baltojo vyno padažu - 22 Lt
(be nuolaidos - 29 Lt)

Desertai

Kavos pyragaitis tiramisu - 12 Lt (be nuolaidos - 15 Lt)

Maskarponės sūrio pyragas - 12 Lt (be nuolaidos - 14 Lt)

Su „Laisvalaikio“ kortele patiekalams iš meniu - 15 proc. nuolaida

Elena Nikonovaitė
Irmanto Sidarevičiaus nuotr.

„Laisvalaikio“ informacija

2010 12 09

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną