Ghoriba marokietiški sausainiai su sezamo sėklomis

Ghoriba marokietiški sausainiai su sezamo sėklomis

INGREDIENTAI
550 g miltų;
1/2 a.š. druskos;
460 g sviesto, minkšto;
400 g cukraus;
2 kiaušiniai;
1 kiaušinio trynys;
200 g sezamo sėklų.

GAMINIMO BŪDAS (35 MIN)

Įkaitinti orkaitę iki 180°C temperatūros. Sumaišyti miltus su druska ir atidėti į šalį. Minkštą sviestą išplakti su cukrumi iki purumo. Į masę įmaišyti du kiaušinius bei vieną kiaušinio trynį. Po truputį įmaišyti į tešlą miltų mišinį. Suberti sezamo sėklas ir dar kartą gerai išmaišyti. Iš gautos tešlos suformuoti rutuliukus ir išdėlot ant kepimo popierium ištiestos skardos, paliekant tarpus. Delnu suploti kamuoliukus, kad įgautų sausainių formą. Kepti 10 – 15 minučių kol gražiai parus bei iškepus leist šiek tiek atvėst prieš nuimant nuo skardos.Skanaus!

Recepto autorius:https://annacooksatnights.wordpress.com

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną