Geriausia proga išragauti gurmaniškus patiekalus

Geriausia proga išragauti gurmaniškus patiekalus

Nuolaida taikoma iki liepos 24 d.

Naujas meniu

Šaltieji užkandžiai
Ant grotelių keptos daržovės su fetos sūriu ir baziliko užpilu    4,50 Eur
Tuno kapotinis su avokado kremu                                          9,00 Eur
Jautienos karpačio su rukola salotomis, kietuoju sūriu             8,00 Eur
Sūrio rinkinys prie vyno                                                         7,00 Eur
Mėsos rinkinys prie alaus                                                      6,00 Eur

Salotos
Sezoninių šviežių daržovių salotos su citrinų- melisų užpilu       4,00 Eur
Salotos su spalvotais burokėliais ir marinuota lašiša                5,00 Eur
Cezario salotos su:
tigrinėmis krevetėmis                                                             5,50 Eur
ant grotelių kepta vištiena                                                      5,00 Eur
ant grotelių kepta šonine                                                       4,50 Eur
Salotos su rūkyta antiena ir sezoninėmis uogomis                  6,00 Eur

Karštieji užkandžiai
Keptos jūros šukutės su šiltomis pankolių salotomis              7,80 Eur
Troškintos žaliakiautės midijos                                             5,50 Eur
Šefo ravioli su trijų rūšių sūrių ir šviežių mėtų įdaru                6,00 Eur

Sriubos
Šefo sriuba (teirautis)                                                         4,00 Eur
Šilkinė žiedinių kopūstų sriuba                                            4,00 Eur
Ant grotelių keptų baklažanų sriuba                                    5,00 Eur
Sultinys su jūros gėrybėmis                                                5,00 Eur
Kiaulienos išpjovos guliašinė sriuba                                    5,00 Eur

Karštieji patiekalai
Škotiškos lašišos filė su bulvių koše, pagardinta japoniškais krienais ir citrusiniu padažu                12,00 Eur
Kardžuvės filė su karamelizuotais įvairiaspalviais burokėliais ir žolelių aliejumi                               10,00 Eur
Ant grotelių kepta kukurūzinio viščiuko filė su mažosiomis bulvytėmis ir kanapių sėklų užpilu         10,00 Eur
Anties krūtinėlė su saldžiųjų bulvių kremu ir burokėlių-apelsinų padažu                                         13,00 Eur
Jautienos steikas (200 g) su druskoje keptomis daržovėmis ir brendžio-žaliųjų pipirų padažu        18,00 Eur
Jautienos steikas (250 g) su druskoje keptomis daržovėmis ir brendžio-žaliųjų pipirų padažu        23,00 Eur
Avienos nugarinė su kaulu, šparaginių pupelių kroketu ir mėtiniu žaliųjų žirnelių kremu                  17,00 Eur
Elnienos nugarinės kepsnys su raudonajame vyne virta kriauše,
keptais miško grybais ir Madeiros vyno padažu                                                                          26,00 Eur
Šefo patiekalas (teirautis)                                                                                                           20,00 Eur

Desertai
Creme Brulee (žaliosios arbatos/ arba vanilės)                  4,00 Eur
Pasiflorų kremas                                                              4,00 Eur
Sūrio pyragas trintų braškių padažu bei uogomis               3,50 Eur

Šokoladinis desertas „Lava“ su ledais                               5,00 Eur
Ricotta sūrio kremas su vaniliniais ledais ir morengais         5,00 Eur

VAIKIŠKAS MENIU
Mėsainis su jautiena, fri bulvytėmis                                  6,00 Eur
Mini pica su sūriu ir trintų pomidorų padažu                     3,50 Eur
Mini pica su kumpiu ir baltuoju padažu                            4,20 Eur
Vištienos filė piršteliai su fru bulvytėmis, šviežiomis daržovėmis, pomidorų padažu    4,50 Eur
Tagliatelle makaronai su "Bolognese" padažu                  4,20 Eur
Tagliatelle makaronai su sūriu ir sviestu                           3,50 Eur
Lietiniai blyneliai su varškės-vanilės kremu, trintų braškių padažu        3,50 Eur
Kramtomosios gumos skonio ledų-pieno kokteilis            1,80 Eur


Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną