Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną
Restoranų naujienos

Geriausi Lietuvos šefai pristatys žemaičių virtuvę

2017-03-13
Paskelbk savo straipsnį

Pasitikdami valstybės 100-metį, apžvelgsime Lietuvos regionų virtuvę bei kviesime prisiminti klasikinės žemaičių virtuvės patiekalus, patiekdami su šiuolaikinėmis variacijomis, pripildydami subtiliais skoniais, suteikiančiais neišdildomą potyrį tiek pradedančiajam, tiek profesionalui, tad kviesime ragauti, užuosti ir pajusti.
Pasitikimui skanausime morkų kavą, vyšnių girą, kanapių sūrį, kastinį, šviežią duonelę, užtepėles. Dalinsimės patarimais, mėgausimės gurmaniškais patiekalais bei pateiksime jų receptūras.

Gamins tarptautinių čempionatų laimėtojai bei patyrę virtuvės šefai: Darius Dabrovolskas, sveikatingumo ir poilsio kompleksas „Vytautas mineral SPA“; Jevgenij Volkov „Apvalaus stalo klubas“; Bernardas Anužis, restoranas „Onorė“; Liucija Makovska; Ruslan Bolgov; Arūnas Stoškus, restoranų grupė „Fortas“; Aida Matulevičiūtė, „HBH Vilnius“; Edvinas Genys, „Unilever Food Solutions“, Loreta Varkojienė, „Biskvitas“.

UAB „Baltic Larus“ pasiūlytą šviežią antienos filė gardinsime klevų sirupu su pelynu bei sojų kastinio putomis. Užtepėlę paruošime iš šviežių antienos širdelių.
UAB „Reaton“ ėriuko išpjovą ragausime su kopūstais ir garstyčiomis. Plekšnės filė puošime rapsų žiedais.
UAB „Sanitex“, „Promo Cash&Carry“ kvies skanauti Matje silkę su šiuolaikinėmis variacijomis, taip pat užkandžius gardinsime kanapių sėklomis.
„Unilever Food Solutions“ pasiūlys modernius ingredientus klasikinės virtuvės patiekalams bei pavaišins ledais.
Patiekalus gardinsime „Santa Maria“ šiuolaikinei virtuvei sukurtus produktus – prieskonių mišinius mėsai ir daržovėms.
AB „Vilniaus paukštynas“ pateiks inovatyvią vištienos filė, pjaustytą horizontaliai.
„Farm Frites“ pateiks savas naujoves: bulvių blynus be gliuteno, kuriuos siūlysime su ikrais.
Desertus ir užkandžius skaninsime „Dansukker“ aukščiausios kokybės produktais.
UAB „MBR parduotuvių ir restoranų įranga“ pasiūlys modernios įrangos sistemas, pasižyminčias ekonomiškumu.
UAB „Sangaida“ pristatys indų kolekciją, išsiskiriančia stilinga forma ir spalvomis, įkvėptomis gamtos vaizdinių bei pristatys iSi sifonų panaudojimo galimybes.
UAB „Manjana“ primins apie higienos svarbą maitinimo įstaigose bei pristatys naujieną – ekologiškų valymo priemonių asortimentą „Sure“.
UAB „Jokado projektai“ profesionalai virėjų garderobe pasiūlys naują stilingą virėjų ir konditerių kolekciją bei spalvingą madų šou.

Aprangos kodas – LRVVK asociacijos nariai ir svečiai laukiami tik su virėjų švarkais.

Išankstinė registracija būtina!
Dalyvavimo kaina vienam asmeniui – 20 EUR, LRVVKA nariams – nemokamai.
Registracija ir informacija el. unilpaštu vadybininke@lrvvk.lt  arba tel. +370 615 67405