Gastronominiai atradimai Klaipėdoje

Gastronominiai atradimai Klaipėdoje

Be atmosferos ir geros nuotaikos čia Jūsų laukia ir kulinarinis nuotykis, nes visi patiekalai – noro tobulėti ir būti tarp geriausių išraiška: veršiena su vytintomis kriaušėmis, pelėsinio sūrio ir kriaušių sidro kremu, veršienos sultinyje karamelizuotais pastarnokais; bulvių košė su džiovintais baravykais, morkomis, kietojo sūrio trupiniais; obuolys, karamelė, ruginių miltų sausainio trupiniai, pušų pumpurų kremas… Skamba intriguojančiai? Tokia bus ir kulinarinė kelionė!

IMG_5439

Reikliems vyno ir maisto ieškotojams: vyno kortą sudaro restorano someljė, vynai ir kiti gėrimai derinami individualiai prie kiekvieno patiekalo ir svečio pomėgių. Vyno korta sudarinėjama atsižvelgiant į patiekalų meniu. Kas kart keičiantis patiekalų meniu, keičiasi ir vyno korta.

Restoranas GAZZA, ko gero vienintelis Lietuvoje, kur atėję su atžalomis gausite išskirtinį dėmesį –čia vaikams virtuvės komanda, esant poreikiui, gali netgi pagaminti individualų patiekalą iš tos dienos turimų šviežiausių ingredientų.

“Sulaukiame gerų klientų žodžių dėl interjero, vyno kortos, aptarnavimo, patiekalų ir bendro noro siekti aukštų rezultatų. Norime pabrėžti, jog pas mus lankosi ne klientai, o svečiai. O kadangi svečiai rūpi labiau nei klientai – stengiamės juos džiuginti ir lepinti: meniu keičiamas atsižvelgiant į restorano svečių lūkesčius bei sezoniškumą, nes stengiamės naudoti kuo daugiau šviežių sezoninių ingredientų. Kiekvieną savaitę atsiranda naujas patiekalas ar net keli. Mūsų restorano išskirtinumu geriausia įsitikinti apsilankius pas mus. Vizitas pas mus, Jums suteiks daugiau aiškumo!” – atvirai ir užtikrintai teigia restorano šefas Aurimas Labanauskas.

Pobūviai
Restoranas talpina apie 40 asmenų, vasaros metu veikia lauko terasa, kurioje telpa daugiau žmonių. Restorane GAZZA apjungta: puiki lokacija, jaukus interjeras, nuoširdus ir profesionalus aptarnavimas, gerų ingredientų virtuvė, modernūs gastronominiai sprendimai, todėl pobūvis čia taps tikru atradimu.
Restoranas gali pasiūlyti pobūvio meniu, kuriame didelis dėmesys skiriamas sezoniškumui, aukštos kokybės ingredientams ir kulinarinėms naujovėms. „Galime pasirūpinti maistu, gėrimais, aptarnavimu, fonine muzika. Restorano aplinka ir vieta šventiška, todėl būtinybės „blaškyti“ papildomais dekorais ir vedėjais nėra.“ – teigia restorano vadovė.
Kainos draugiškos, nepaisant aukštos kokybės - be gėrimų nuo 15 eurų asmeniui.

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną