Gastronomijos savaitė prasidėjo!

Gastronomijos savaitė prasidėjo!

 


IMPERIAL
(Vilnius)


Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur

Užkandis

  • Nicos salotos su rausvuoju, lengvai keptu tunu, griliuotais artišokais, putpelės kiaušiniais ir grūdėtų garstyčių padažu
  • Salotos su lengvai rūkyta antiena, špinatais, avokado, karamelizuotais graikiniais riešutais, aviečių padažu
  • Sviestažuvės karpačas su juodaisiais trumais, balzamiko perlais ir trumų-akacijų medumi
  • Užkeptos austrės ROCKEFELLER su špinatais
  • Užkeptos austrės CASINO su vėžių uodegėlėmis ir parmidžanu
  • Avokado tar-tar su vasabiais, margų rūgštynių ir žirnelių daigais
  • GAZPACHO stiliaus šalta sriuba su kepto aštuonkojo gabalėliais ir tigrinės krevetės uodegėle

Karštas patiekalas:

  • Kepta oto filė su laukinio česnako padažu ir miško grybais, saldžios grietinėlės svieste keptais smidrais
  • Rausvojo tuno filė su juodųjų pipirų padažu, saldžios grietinėlės svieste keptais smidrais ir pomidoru alyvuogių salsa
  • Kepta ant žarijų elniena su obuolių-vanilės piurė ir vyšnių flambe, rozmarine keptomis baby bulvytėmis
  • Užkepta krosnyje fazaniena su šakniavaisiais ir kelmučiais, apgaubtais baravykais pagardintos tešlos kepure

Desertas

  • Mille-Feuille su avietėmis ir baltojo šokolado musu
  • Rabarbaru desertas: rabarbaru tortas su stracciatella di buffalo ir rabarbaru šerbetu
  • Mandarinų šerbetas su šlakeliu Grand Marnier ir mandarinų traškučiu
  • Gorgonzolos sūrio ledai su Maldon druska ir trumų-akacijų medumi

 

 

Komentare nurodyti "Gastronomijos savaitė"

Degustacijų patiekimo laikas:
I – V 18:00 – 00:00
VI 12:00 – 00:00
VII 12:00 – 22:00


CALIFORNIA
(Vilnius)


Gastronomijos savaitės meniu, 20 Eur asmeniui

Užkandis

  • Smidrų kreminė sriuba su džiovinto Serrano kumpio traškučiu
  • Burokėlių, ožkos sūrio ir kedrinių pinijų salotos su brendyje mirkytomis slyvomis
  • Krevečių karpačas su rožiniais pipirais ir citrusinėmis salotomis

Karštasis patiekalas

  • Ėriuko rump steikas su bulviu gratinu ir keptomis paprikomis
  • Oto filė su citrusiniu šafrano padažu, kepti pomidorai ir kvinojos sėklos
  • Patagonijos kalmaras keptas ant grotelių su rozmarinu, keptomis baby bulvytėmis ir rūkytos paprikos Aioli

Desertas

  • Rabarbarų tortas su stracciatella di bufala ir rabarbarų šerbetu

 

 

Komentare nurodyti "Gastronomijos savaitė"

Degustacijų patiekimo laikas:
I – VI 15:00 – 23:00
VII 15:00 – 22:00


MEAT Steak House
(Vilnius)


Gastronomijos savaitės meniu, 20 Eur asmeniui

Užkandis

  • Salotos su keptomis ančių širdelėmis, marinuotais mangais ir granatų sėklomis
  • Kiodžia burokėliai su graikišku jogurtu, sūdytomis citrinomis ir mėtomis, pagardinti dukkah pagardu

Pagrindinis patiekalas

  • Laisvai besiganančių kiaulių nugarinė su kauliuku. Patiekiama su ančių taukuose gruzdintomis bulvytėmis ir šviežiomis salotomis
  • Dorada Verakruzo stiliumi. Patiekiama troškintų daržovių pagarde su kaparėliais ir alyvuogėmis

Desertas

  • Sūrio pyragaitis su mandarinų želė ir laimų padažu

Gastronomijos savaitės meniu, 30 Eur asmeniui

Užkandis

  • Brandintų jaučių liežuvių griežinėliai, patiekti ant brioche duonos riekės su wasabi ledais ir karamelizuotais svogūnais
  • Kiodžia burokėliai su graikišku jogurtu, sūdytomis citrinomis ir mėtomis, pagardinti dukkah pagardu

Pagrindinis patiekalas

  • Brandintos jautienos antrekoto Rib-eye (300 g) kepsnys. Patiekiamas su keptomis morkomis, glazūruotomis medumi ir pagardintomis pankolio sėklomis, ančių taukuose gruzdintomis bulvytėmis ir padažu
  • Grilyje kepta japoniško ešerio filė. Patiekiama su savojos kopūstais, bulvių piurė su saulėje džiovintų pomidorų ir kaparėlių kaponata ir citrininiu padažu

Desertas

  • Mėlynių panakota su aviečių padažu ir mėtų skonio korėtu biskvitu

 

 

Komentare nurodyti "Gastronomijos savaitė"

Degustacijų patiekimo laikas
I – IV 16:30 – 23:00
V 16:30 – 24:00
VI 14:00 – 24;00
VII 14:00 – 19:00 


SOLT DINING
(Vilnius)


Gastronomijos savaitės meniu, 30 Eur asmeniui

  • Marinuoto upėtakio file, pavasariniai ūgliai, mėlynojo sūrio kremas + Ėriena 7 žolelių apvalkale, mėlynoji bulvė, žaliasis smidras, citrininis sviestas
  • Kepta plekštnės file, saulėgrąžų ir bulvių košė, jaunos morkytės, ikrų padažas + Balto šokolado sūrio desertas, obuolių sidro želė, svarainių biskvitas

 

 

Komentare nurodyti "Gastronomijos savaitė"

Degustacijų patiekimo laikas:
I-VII 17:00-21:00


STIKLIAI
(Vilnius)


Gastronomijos savaitės meniu, 30 Eur asmeniui

Užkandis

  • Tortellini, įdaryti baravykais, pievagrybiais bei lazdyno riešutais, patiekiami su baravykų putėsiais ir consumé

Karštasis patiekalas

  • Kepta paprastojo oto file su sezoninėmis daržovėmis, krapų ir žaliųjų ridikėlių salotomis bei balto vyno, lietuviškos grietinės ir krienų padažu

Desertas

  • Klasikinis „Napoleonas” su netikėtu modernumu, patiekiamas su medaus ledais

 

 

Komentare nurodyti "Gastronomijos savaitė"

Degustacijų patiekimo laikas:
II – VI 18:00 – 22:00


ARGO TRAKAI
(Trakai)


Gastronomijos savaites degustacinis meniu, 20Eur asmeniui

Užkandis

  • Gruzinų salotos: šviežios ir troškintos daržovės su Suluguni sūriu

Karštas užkandis

  • Chačepuri adžariškai (keptas „laivelis“): kvietinis paplotėlis, Suluguni sūris, kiaušinio trynys

Pagrindinis patiekalas

  • Sultingi Ėriukų liežuvėliai
  • Putpelė kepta ant griliaus

 

 

Komentare nurodyti "Gastronomijos savaitė"

Degustacijų patiekimo laikas:
I – VII 11:00 – 22:00


AGAVE
(Kaunas)


Gastronomijos savaitės meniu, 10 Eur asmeniui

  • Tacos su kiauliena
  • Gvakamolė

Gastronomijos savaitės meniu, 10 Eur asmeniui

  • Tostados su jūros gėrybėm
  • Gvakamolė

Gastronomijos savaitės meniu, 20 Eur asmeniui

  • Tostada su jūros gėrybėm
  • Krevetės / kiauliena / vištiena

Gastronomijos savaitės meniu, 30 Eur asmeniui

  • Tacos su kiauliena
  • Tostada su jūros gėrybėm
  • Krevetės / kiauliena / vištiena

 

 

Komentare nurodyti "Gastronomijos savaitė"

Degustacijų patiekimo laikas:
I – V 18:00 – 22:00
VI – VII 13:00 – 22:00


MESJE SKONIS
(Kaunas)


Gastronomijos savaitės meniu, 10 Eur

  • Galette aux crevettes (tigrinės krevetės, saulėje džiovinti pomidorai, grietinėles ir sūrio padažas)
  • Gâteau de crêpes à la pistache (pyragas su pistacijų kremu)

Gastronomijos savaitės meniu, 20 Eur

  • Entreé au fromage (Reblochon fermier, Bleu de Gex, Comté sūriai)
  • Galette aux crevettes (tigrinės krevetės, saulėje džiovinti pomidorai, grietinėles ir sūrio padažas)
  • Gâteau de crêpes à la pistache (pyragas su pistacijų kremu)

<

 

 

Komentare nurodyti "Gastronomijos savaitė"

Degustacijų patiekimo laikas:
II, III, V 18:00 – 22:00
VI – VII 13:00 – 22:00


SALA PLATELIAI RESORT
(Plungė)


 

 

Komentare nurodyti "Gastronomijos savaitė"

Degustacijų patiekimo laikas:
I – V 13:00 – 21:00


TRYS
(Šiauliai)


Gastronomijos savaitės meniu, 20 Eur asmeniui

Užkandis 

  • Austrė, patiekiama su aviečių ir balzaminio acto perlais

Pagrindinis patiekalas

  • Anties krūtinėlė su juodojo šokolado ir čili padažu. Garnyras: brokolių kremas, vyšnių kremas, geltonieji burokeliai, cukinija, agurkas, brokoliai, smidrai, jaunos morkos.

Desertas

  • Prancūziškas pyragaitis: lengvas  biskvitas su kokosų traškiu ir baltuoju Ivoire šokoladu, bananų-mangų intarpas, lengva mėtos nata bei pasiflorų tyrės kremu.

 

Komentare nurodyti "Gastronomijos savaitė"

Degustacijų patiekimo laikas:
II – VI 11:00 – 22:00
VII 11:00- 18:00


RESTORANAS 4
(Klaipėda)


Gastronomijos savaitės meniu, 20 Eur asmeniui

  • Taco con pato. Plėšyta antiena / saldi habanero salsa / guacamole / duonos riešutų trupiniai|.
  • Risotto su patagonijos kalmaru. Midijos / krevetės / traškus moliūgas / migdolai / juodosios garstyčios
  • Pieniško šokolado cremeux. Giros karamelė / aviečių gelis

Gastronomijos savaitės meniu, 30 eur asmeniui

  • Krevečių užkandis. Citrinų gelis / pasifloras / obuolio ir avokado salsa / melionas / laimo lapai
  • Juodadėmė menkė. Rūkytas gruyere padažas / marinuotos aguonos / baltasis ridikas / saliero žalio obuolio padažas
  • Pieniško šokolado cremeux. Ggiros karamel

 

 

Komentare nurodyti "Gastronomijos savaitė"

Degustacijų patiekimo laikas:
I-VII 16:00 – 22:00

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną