„Gan bei city“ - aukštas aptarnavimo lygis, maloni aplinka ir skanūs patiekalai (Vilnius)

„Gan bei city“ - aukštas aptarnavimo lygis, maloni aplinka ir skanūs patiekalai (Vilnius)

Japonų bei kinų virtuvės restoranas „Gan bei city“, įsikūręs PLC „Panoramos“ III aukšte dar nešventė vienerių metų gimtadienio, tačiau gali pasidžiaugti, jog atsiranda vis daugiau pastovių lankytojų. Kokia sėkmingo verslo paslaptis?

Kalbiname įstaigos direktorių, Edgarą Melkoziorovą, kuris tikina, kad restorane galioja aukšti tinklo, kurio restoranai sėkmingai veikia Latvijoje, reikalavimai. Tai tarsi trikojė taburetė – trys dalykai, kurių svečias tikisi sulaukti iš restorano – aukštas aptarnavimo lygis, maloni aplinka ir skanūs, nekintančios kokybės patiekalai. Kaip tikina p. Edgaras, nuo pat pradžių įstaigos koncepcija turėjo atitikti aukštus standartus. Kiekvienas „Gan bei city“ restoranas individualaus dizaino. „Panoramoje“ įgyvendintas projektas išsiskiria iš kitų medžiagų, panaudotų erdvėms dekoruoti prabanga ir kokybe, o panoraminiai, kerintys vaizdai į Vilniaus centrą verčia sugrįžti ne vieną.

Nekintančią maisto kokybę pastoviai prižiūri virtuvės šefai, kurie yra savo srities profesionalai. Suši bare darbuojasi ilgametę patirtį turintis šefas, dirbęs Maskvos restoranuose, tuo tarpu kinų virtuvę kuruoja užsienyje ne vienus metus penkių žvaigždučių viešbutyje dirbęs meistras. Iš plataus valgiaraščio, kurį sudaro net 300 patiekalų, išsirinks tiek kinų, tiek japonų virtuvės mėgėjai. Restorano direktorius teigia, kad atsiranda ir tokių lankytojų, kurie nori išragauti visų patiekalų iš eilės. Restoraną pamėgo ir šeimos su vaikais.

Aukštas aptarnavimo lygis užtikrinamas nuolatinių personalo apmokymų dėka. Pasak p. Edgaro, svarbiausia, kad personalas tobulėtų, juk padavėjų darbe yra daug niuansų. Taip pat pastoviai vyksta atsiskaitymai bei egzaminai, kuriuos turi išlaikyti padavėjos bei barmenai.

Nauji pasiūlymai

„Gan bei city“ Vilniuje direktorius džiaugiasi, kad neseniai prasidėjusi akcija – dienos pasiūlymai už ypatingą kainą, sulaukė didelio populiarumo. Kiekvieną dieną svečiai gali rinktis iš trijų specialių pasiūlymų – suši, sriubos ir karšto patiekalo – net su 40 procentų nuolaida.

Pasak p. Edgaro, tai puiki proga pasimėgauti patiekalais pigiau: „Kasdien rasite skirtingą trijų patiekalų pasiūlymą – galėsite rinktis vieną ar kelis patikusius patiekalus. Tokių pasiūlymų turime net dešimt, todėl patiekalai nenusibos. Rasite ir vienų populiariausių patiekalų – pavyzdžiui mūsų populiariausio suši „ Golden maki“ su tigrinėmis krevetėmis, sūriu, lašiša, avokadu, agurku ir masago ikrais. Patogu ir tai, kad galima pasirinkti karšto patiekalo porcijos dydį – didelę (100 proc.) arba vidutinę (70 proc.).

Restorano direktorius tikina, jog rūpinamasi tuo, kad svečiai būtų lojalūs: „Atėjus pietauti devynis kartus, dešimtą kartą vaišina restoranas. Kiekvienas svečias gauna specialią kortelę ir surinkęs devynis antspaudus, dešimtą kartą valgo nemokamai. Taip pat vyksta akcija išvežimams – užsisakę daugiau nei už 75 Lt maisto į namus ar biurą, devynis kartus, dešimtą kartą galėsite išsirinkti patiekalų už 75 Lt nemokamai – Jus vaišins restoranas. Tai labai apsimoka, nes ir už atvežimą nereikės mokėti, tuo tarpu užsisakant mažiau nei už 75 Lt – atvežimas kainuos papildomai.“ - komentavo p. Edgaras.

Ponas Edgaras teigia, kad ateityje lankytojams bus pateikta dar daugiau staigmenų bei kviečia visus, kurie dar nespėjo apsilankyti restorane.

Daugiau apie restoraną>>

Elena Germanovič
Nuotraukos: iš „Gan bei city „ archyvo
Meniu.lt informacija

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną