Gal Crème Brûlée Latte kol lauke šalta?

Gal Crème Brûlée Latte kol lauke šalta?

    Visi žinome pačio mėgstamiausio prancūzų deserto creme brulee skonį. Šis desertas atsirado 17 amžiuje Prancūzijoje. Garsus tuometinis prancūzų virtuvės šefas Paul Bocuse šiek tiek pakeitė originalų receptą, padarydamas desertą lengvesnį ir išraiškingesnio skonio, jo dėka creme brulee dabar atpažįstamas ir mėgstamas skonis ne tik Prancūzijoje bet daugelyje šalių.

   Pristatome jums naują Prancūzijos kompanijos MONIN sirupą Crème Brûlée. Šiame sirupe susipina sodrus vanilės skonis su lengvomis skrudintos karamelės natomis. Aukso spalvos sirupu pagardinti gėrimai patiks ne tik tradicinį skonį vertinantiems klientams, bet ir ieškantiems kažko naujo ir įdomaus.   Šis sirupas puikiai tiks tiek karštai, tiek šaltai kavai, latte, capucino ar desertiniams kokteiliams.

   Na,o jei mėgstate riešutinę kavą išbandykite Monin Skrudintų riešutų sirupą. Kavos industrijoje riešutų pagardai dabar ypač populiarūs. Šis Monin sirupas sodraus ir intensyvaus, ilgai išliekančio aromato ir skonio derinys. Su nieko nesumaišysite jo subtilaus, truputį dūminio, traškių skrudintų riešutų skonio. Pagardinkite kavą, desertus ar pieno kokteilius ir sukurkite įsimintinus ir mėgstamus gėrimus.

„Crème Brûlée Latte“

20ml Monin Crème Brûlée sirupo

120ml pieno

Espresso


„Angelų kava“

20ml Monin Skrudintų riešutų sirupo

10ml Monin Baltojo šokolado padažo

120ml pieno

2 Espresso

*Suplakite pieną iki putos. Įpilkite Monin produktus ir pieną į puodelį, supilkite   espresso.


 „Almontina“

20ml Monin Crème Brûlée sirupo

10ml Monin Migdolų sirupo

100ml pieno

Espresso

2 Sausainiai


„Mezzo-Mezzo“

20ml Monin Skrudintų riešutų sirupo

30ml Monin Tamsaus šokolado padažo

100ml pieno

*Sudėkite ingredientus į plaktuvą su ledo gabaliukais ir suplakite iki vientisos masės. 



Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną