Gaivi ir aštri Azija „Kinų Rožėje“

Gaivi  ir aštri Azija „Kinų Rožėje“

Tom Yum

Daugelio taip pamėgtoje Tailando virtuvėje susimaišę Kinijos, Indijos, Malaizijos virtuvių tradicijos. Kinų restoranų tinklas „Kinų rožė“ „perkandęs“ visas kinų virtuvės subtilybes kviečia išbandyti naują skonį – Tom Yum skonį.

Tom Yum tai vienas populiariausių Tailando virtuvės patiekalų, kurio pagrindą sudaro aštrus sultinys su prieskoniniais augalais, tokiais kaip citrinžolės, kafir lime lapai, alpinijos šaknis, imbieras. O koks galutinis patiekalo receptas ir skonis tradiciškai priklauso nuo virėjo, kuris patiekalą gamina (tai gali būti krevetės, vištiena, jūros gėrybės ir žinoma – kokosų pienas).

Verta paragauti

Ir  tikrai, gegužė geriausias metas apsilankyti „Kinų Rožėje“, išragauti naujo skonio Rytų Azijos patiekalus ir savo balsą, už labiausiai patikusį, skirti http://www.kinuroze.lt.  Daugiausiai lankytojų balsų sulaukę patiekalai bus įtraukti į restorano valgiaraštį.

MENIU

Tom Yum Ghai sriuba su vištiena                             12.00 Lt  6.00 Lt   
Tom Yum Kung sriuba su krevetėmis                       12.00 Lt 6.00 Lt

Vištiena su daržovėmis su kari ir kokosų pienu           28.00 Lt   14.00 Lt
Tom Yum Goong makaronai su daržovėmis              19.00 Lt 9.50 Lt
Tom Yum Kung makaronai su krevetėmis                 24.00 Lt  12.00 Lt
Tom Yum Ghai makaronai su vištiena                       21.00 Lt 10.50 Lt
Tom Yum Talay makaronai su jūros gėrybėmis         24.00 Lt 12.00 Lt       

Visi  patiekalai gardinami kokosų pienu.

tomyum2


Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną