Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną
Restoranų naujienos

„Gabija“ siūlo paragauti ispaniško vyno „CAVA“ (Palanga)

2008-11-25
Paskelbk savo straipsnį

Per trumpą laiką viešbutis „Gabija“ tapo traukos centru Palangoje dėl siūlomos paslaugų įvairovės, aukštos aptarnavimo kokybės, puikios virtuvės ir išskirtinio dėmesio kiekvienam svečiui.

Kiekvienas, norintis pusryčiauti, pietauti ar vakarieniauti, mielai laukiamas stilingame ir jaukiame, daugiau nei 120 vietų viešbučio „Gabija“ restorane. Čia siūlomi gardūs europietiškos virtuvės patiekalai, skamba gyva muzika. Įvairios vakarinės programos bei koncertai vilioja apsilankyti ne tik viešbučio ar Palangos gyventojus, bet ir visus kurorto svečius.

Artėjant didžiosioms metų šventėms, restoranas „Gabija“ siūlo Jums išbandyti ispaniškus putojančius vynus „CAVA“ bei prie jų derančius patiekalus. Tai ne tik puiki proga paskanauti šventinio gėrimo, 2008 metais pelniusio „METŲ sidabro apdovanojimą“ Ispanijoje, bet ir artėjančioms šventėms įsigyti jo ypatingomis kainomis. Vakarą ves ir putojančio vyno testavimo subtilybėmis dalinsis vyno žinovas p. J. Šliogeris.

Vakaro svečiams pasiūlysime:

* Šaltą užkandį: karališkų krevečių suktinukai su plekšne ir špinatais.

* „CAVA Sumarroca Rosado Reserva“.

* Karštą užkandį: anties kepenėlės (Foie gras) su moliūgų kremu ir bruknių padažu.

* „CAVA Sumarroca Brut Reserve“.

* Karštą žuvies Jūros gaidžio filė su baltųjų pupelių piure bei marakųjų padažu patiekalą: „CAVA Sumarroca Gran Brut Allier“.

* Desertą: „Rikotos“ sūrio ravioli su razinų įdaru ir abrikosų želė.

* „CAVA Sumarroca Semi Sec“;

* ...o putojantis vynas išsklaidys liūdesį, suteiks mintims lengvumo...

Renginio metu norintiems įsigyti patikusį putojantį vyną – ypatingos kainos!

Daugiau apie renginį>>

Daugiau apie viešbutį>>

Restorano „Gabija“ informacija