Duris atvėrė „Green Hall“ restoranas (Vilnius)

Duris atvėrė „Green Hall“ restoranas (Vilnius)

Sostinėje, Upės g. 21, „Green Hall“ biurų pastate įsikūręs restoranas kviečia apsilankyti europietiškos virtuvės mėgėjus. Iš restorano atsiveria nuostabūs vaizdai į Neries pakrantę, kurie ypač žavūs vakarais, o kulinariniai šedevrai pamalonins net išrankiausio svečio gomurį...

Modernus interjeras ir užburianti aplinka

„Green Hall“ yra draugiškiausias aplinkai ir vienas moderniausių biuro pastatas Baltijos šalyse.
To paties pavadinimo restoranas talpina iki 100 svečių, jo erdvės išties užburia. Moderniame interjere dominuoja šviesūs tonai su sodrių spalvų akcentais. Restoranas, tarsi nedidelė poilsio sala – čia esti net palmių. Jaukumo suteikia ypatingas apšvietimas: vakare užsidega įmantrūs, skritulio formos šviestuvai. Pro panoraminius langus atsiveria kerintys vaizdai į Neries vingį. Paprastomis dienomis skambės lengva lounge muzika, kuri leis atsipalaiduoti net darbo pertraukos metu. Tuo tarpu savaitgaliais restorano svečiams neleis nuobodžiauti ir erdves užpildys rojalio skambesys.

Originalūs patiekalų receptai – pagal A. Gečienę

„Green Hall“ restorano valgiaraštį kūrė žinoma meistrė Aldona Gečienė, kuri pelnė ne vieną tarptautinį apdovanojimą. Tarptautiniuose Kremliaus Kulinarijos Taurės konkursuose jos kulinariniai šedevrai apdovanoti sidabro ir aukso medaliais. Meniu rasite originalius patiekalus, kurtus pagal specialią receptūrą: karštus ir šaltus užkandžius, salotų, sriubų, įvairių karštų mėsos ir paukštienos patiekalų. Puikiai priderinti padažai, išskirtinės patiekalų receptūros nepaliks abejingų net išrankiausio svečio. Restorane rasite nepriekaištingą, aukšto lygio aptarnavimą. Kiekvieną dieną vietoje kepamos šviežios bandelės, kurios svečiams patiekiamos prie sriubų, salotų irkitų patiekalų.

Vietoje gaminami gardėsiai

Vietoje veikiančiame konditerijos ceche gaminami gardūs skanėstai: ledai, pyragaičiai bei įvairūs desertai. Kiekvieną dieną restorano bus pasiūlytas vis kitoks dienos tortas.

Naujojo ir Senojo pasaulio vynai

„Green Hall“ restorane rasite restoraninės klasės vynų, kurie pelnė apdovanojimus. Čia galite ragauti itališkų, prancūziškų, ispaniškų, o taip pat vynų iš Čilės, Argentinos ir JAV. Gėrimų meniu be abejo rasite ir šampano bei stipriųjų gėrimų.

Dienos pietūs už ypač patrauklią kainą

Darbo dienomis čia galite rinktis patiekalus iš dienos meniu nuo 11 iki 15 valandos. Papietausite vos už 11-13 Lt, priklausomai nuo pasirinktų patiekalų.

Pobūviai, furšetai

Jei planuojat rengti įmonės ar privačią šventę, „Green Hall“ restoranas laukia Jūsų! Čia galite surengti pobūvį iki 150 žmonių, tuo tarpu furšete gali dalyvauti iki 250 svečių. Neišdildomą įspūdį paliks nepriekaištingas aptarnavimas, gardūs patiekalai bei nuostabūs vaizdai į Neries pakrantę.

Taip pat galima išsinuomoti vieną iš dviejų nedidelių pobūvių salių, „kokonų“, kurie pakibę virš restorano. Tai ypač privačios erdvės. Kiekvienoje salėje pobūvių metu gali susėsti iki 10 žmonių, o furšete dalyvauti iki 20 žmonių.

Daugiau apie restoraną>>

Elena Germanovič
Nuotrauka: iš „Green Hall“ restorano archyvo 
Meniu.lt informacija

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną