Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną
Restoranų naujienos

„Daugirdas“ ir „Perkūno namai“ džiugina gurmanus (Kaunas)

2008-11-29
Paskelbk savo straipsnį

Verslo klasės keturių žvaigždučių viešbutis ir restoranas „Daugirdas“ yra įsikūręs pačiame Kauno senamiestyje, didžiųjų Lietuvos upių santakoje esančiame restauruotame XVI -XIX amžiaus pastate, 50 m nuo miesto Rotušės.

Jau nuo lapkričio 20 dienos restoranuose „Daugirdas“ ir „Perkūno namai“ galėsite pasimėgauti net 5 rūšių „Beaujolais Nouveau“ vynu bei prie šio vyno derančiais burgundų virtuvės patiekalais.

Burgundiškas meniu

KARŠTIEJI UŽKANDŽIAI
* Kalakutų kepenėlių parfė su smulkintų grybų ir žemės riešutų padažu - 16.00 Lt
* Sraigės burgundiškai su petražolių putele - 18.00 Lt
* Varlių kojelės saldžiame česnakų padaže -   18.00 Lt

KARŠTIEJI PATIEKALAI
* Žuvų ir jūrų gėrybių „Parrillada“ su ančiuviais ir pomidorais - 30.00 Lt
tiekiama su ryžiais
* „Beaujolais Nouveau“ vyne troškinta vištiena su baravykais - 28.00 Lt
tiekiama su lijonietišku bulvių pyraguir prancūziškomis pupelėmis

DESERTAS
* „Beaujolais Nouveau“ vyno punšas su miško uogomis ir aviečių šerbetu - 10.00 Lt

VYNAI
* Beaujolais Nouveau 2008
* Paul Beaudet, Joseph Drouhin, Le Bouchon deMonsieur Paul
(150 ml - 15.00 Lt; 750 ml - 75.00 Lt)

* Beaujolais Nouveau Villages 2008
* Paul Sapin, Georges Duboeuf
(150 ml - 15.00 Lt; 750 ml - 75.00 Lt)

Daugiau apie „Daugirdą“>>

Daugiau apie „Perkūno namus“>>