„Cafe Libre“ kviečia ragauti naujų virtuvės šefo kūrinių (Vilnius)

„Cafe Libre“ kviečia ragauti naujų virtuvės šefo kūrinių  (Vilnius)

Aušros Vartų gatvėje 9, įsikūrusi kavinė veikia vos kelis mėnesius, tačiau lietuviai ir užsienio svečiai jau spėjo įvertinti kruopštų virtuvės darbą ir malonų aptarnavimą. Kalbamės su kavinės savininku, kuris mielai pristato sezono naujienas - jomis virtuvės šefas maloniai stebins „Cafe Libre“ svečius.

Patiekalai gurmanams ir ne tik

Pavadinime paslėpta žinutė, skelbianti laisvę - pateisina kavinės koncepciją. Čia permainos vyksta greitai, o virtuvės šefas dirba iš peties...

„Atnaujintas beveik visas valgiaraštis, todėl meniu atrasite nemažai naujų patiekalų – tai mūsų virtuvės šefo nuopelnas. Jis dirba su meile bei atsidavimu, o dabar siūlo ragauti naujų savo kūrybos vaisių. Iš salotų siūlome ragauti naujas lašišos salotas, kurios gaminamos iš įvairių salotų lapų, gardinamos avietėmis, mėlynėmis bei mėlynojo sūrio užpilu. Gera naujiena gurmanams – nuo šiol „Cafe Libre“ rasite ėrienos bei veršienos patiekalų. Mėgstantiems žuvį bei jūrų gėrybes taip pat verta užsukti – jiems meniu penki nauji patiekalai. “ - pasakojo šeimininkas.

Nauji itališki vynai ir užkandžiai

Užkandžių sąrašą papildė jautienos carpaccio su parmezano sūriu ir pievagrybių salotomi bei keptos sraigės. Dabar prie vynų galėsite užsisakyti sūrių rinkinį. „Cafe Libre“ galite mėgautis gerais itališkais vynais – vyno kortą sudarė profesionalus someljė. Šių vynų nerasite parduotuvėse. Jie puikia dera prie kavinės patiekalų. Jei neišsirinksite patys, vyną prie patiekalo parekomenduos padavėja. Vienas populiariausių – Marrumbbio Bonarda D.O.C. - raudonas vynas iš Lombardijos regiono, spaudžiamas iš croatina vynuogių. Norintiems sustabdyti akimirką, ja pasigerėti - prie vyno taurės siūloma ragauti saldžių ir meditacijos vynų.

Pasak paties kavinės šeimininko: „Laikas ragauti ir skanaus!“.

Daugiau apie „Cafe Libre“>>

Elena Germanovič
Nuotraukos: kavinės
Meniu.lt informacija

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną