Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną
Restoranų naujienos

Brasserie de Verres en Vers restoranas nesiliauja lepinti savo lankytojų išskirtiniu meniu

2014-11-05
Paskelbk savo straipsnį

 Nuo Lapkričio 11d. iki Gruodžio 5d. restorane bus siūlomi patiekalai iš elnienos, stirnienos, briedienos, šernienos, laukinių balandžių, o Lapkričio 9d. sekmadienio priešpiečių metu asortimentą papildys fazanai ir putpelės.

Žvėrienoje mažiau cholesterolio, tačiau gausu vitaminų ir baltymų. Dėl maistinės žvėrienos vertės, ji dažnai rekomenduojama sveikos mitybos specialistų.

O patiekalus iš žvėrienos rekomenduoja Brasserie de Verres en Vers virtuvės šefas.