Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną
Restoranų naujienos

„Brandevino“ – visada šviežias ir skanus, kokybiškas maistas bei nuotaikinga aplinka (Vilnius)

2010-06-04
Paskelbk savo straipsnį

Prasidėjo vasara – metas, kai ne vienas planuojame įvairias šventes ar tiesiog norime atsipūsti nuo darbų. Ruošiatės rengti įmonės ar privatų vakarėlį, vakaronę ar degustaciją, o galbūt planuojate išvykas į gamtą, artėja draugų gimtadieniai? „Brandevino“ jums pasiūlys geriausią variantą kiekvienai progai!

Retro stiliaus interjeras ir savo amatą išmanančios virėjos


Kaip teigia restorano šeimininkė, vienas didžiausių restorano privalumų yra nuotaikingas, retro stiliaus interjeras, o kitas – kūrybingos ir savo amatą išmanančios virėjos, kurioms darbas ir kūryba yra neatsiejami dalykai. Virėjų komanda visada stengiasi pasiūlyti įdomius patiekalus, kad vakaras ar šventė taptų įsimintinu įvykiu, o valgiai sukurtų ypatingą atmosferą.

Platus pobūvių valgiaraštis

Iš plataus pobūvio meniu išsiriks kiekvienas. Jame rasite nuo vieno kąsnio sumuštinių iki gurmaniškų žvėrienos patiekalų, o jei jų tarpe nepamatysite savo mėgstamų patiekalų, virėjos pagamins juos su malonumu.

Restorano erdvės – Jūsų fantazijoms įgyvendinti

Jeigu nuspręsite organizuoti šventę „Brandevino“ – čia rasite „dėkingas“ erdves, kurios pasiduoda kūrybinėms fantazijoms. Baldai lengvai perstumdomi, tad patys galite suplanuoti erdvę: vietą svečiams, šokių aikštelę ir kita. Esant reikalui restoranas puošiamas dekoracijomis.

Vienu metu restorane gali linksmintis iki 60 svečių – furšeto metu, iki 40 – pobūvio metu. Užsakymai pobūviams priimami nuo 50 Lt asmeniui. Taip pat Jūsų pasirinktoje vietoje: gamtoje, sodyboje ar kitur organizuojami išvežamieji maitinimai iki 200 žmonių. Aptarnaujama ne tik Vilniaus mieste.

Naminiai tortai – pagal užsakymą

Beje, vietoje gaminami ir konditeriniai gaminiai – ne vieno svečio simpatijas užkariavę tortai. Pastarieji gaminami tiek šventėms „Brandevino“, tiek išsinešimui. Jiems paruošti naudojami natūralūs ingeredientai, natūrali grietinėlė, sviestas ir t.t. Tad juos drąsiai galima vadinti naminiais. Torto kilogramo kaina siekia apie 30-40 Lt.

Vokiški vynai – šventiniam stalui, maloniam vakarui ar išvykai į gamtą

Beje, restorane rasite 26 vokiškų „Furstenfass“ vynų pavadinimų. Galite rinktis iš 6 raudonųjų, 9 baltųjų (tarp kurių rasite ledo vyną), 2 rausvųjų, 3 putojančių vynų, o taip pat 6 elitinių vynų, 2 namų vyno rūšių. Jei ruošiatės išvykai į gamtą, gimtadieniui ar kitai šventei – neprasukite pro šalį. Vynų kainos išsinešimui ypač palankios ir siekia nuo 18 iki 90 litų už butelį.

Restorano šeimininkė džiaugiasi, kad geri atsiliepimai eina iš lūpų į lūpas, o nuolatinių svečių ratas plečiasi. Matyt, dėl to, kad maitas gaminamas iš šviežių ir kokybiškų produktų, virtuvėje pluša savo srities profesionalai, o restorane alsuoja neįpareigojanti aplinka. Tad jei dar nesilankėte šiame restorane ar planuojate šventę – užsukite ir įvertinkite šeimininkų pastangas patys.

Elena Germanovič
Nuotraukos: iš „Brandevino“ archyvo


2010 06 04