„Bermudai“ - lietuviško alaus ir geros muzikos gerbėjams (Vilnius)

„Bermudai“ - lietuviško alaus ir geros muzikos gerbėjams (Vilnius)

Vilniuje sklando gandai, kad dingsta įvairios muzikos grupės ir dideli būriai gyvos muzikos gėrbėjų. Šių mistinių įvykių priežastis - atsiradęs naujas muzikos ir alaus klubas „Bermudai“.

Geros muzikos užtaisas bei lietuviškos virtuvės patiekalai

Daugiau nei tuzinas rūšių lietuviško alaus kiekvienam skoniui, lietuviškas maistas ir įdomūs kokybiški koncertai, šokiai bei kitos linksmybės, kurių niekaip nesinori palikti - žmonos neranda savo vyrų, vyrai neranda, o gal net nenori rasti išėjimo...

Sekmadienį pramogos vaikams

Po baltuoju tiltu įsikūrė „Bermudai“, kuriuose savaitgalio linksmybės nesibaigia po šeštadienio vakaro. Sekmadienio popietę atgauti jėgų prieš darbo savaitę kviečiami tėveliai su vaikais. Jų laukia nemokama programa - nuo animacijos iki paišymo kreidutėmis, šokių ir dainavimo pamokėlių. Tuo metu tikrai nenuobodžiaus ir tėveliai.

Ką veikti „Bermuduose“ rasite kiekvieną dieną - lankytojai gali žaisti stalo futbolą, draugų kompanijoje stebėti sporto varžybas ar pasaulio superžvaigždžių koncertus. 

Gausus užkandžių asortimentas

Virtuvėje besisukiojantis ir sumanymų nestokojantis meistras, Simonas Bieliajevas teigia, kad tarp gausaus užkandžių pasirinkimo svečių mėgstamiausi: keptas varškės sūris su vietoje maišytais ir skrudintais prieskoniais, virtos – apkeptos didelės pupos su rūkyta šonine, svogūnais, gardinamos grietinėlės padažu bei sūrio spurgos su pikantišku padažu. Populiarūs ir didesnėms bičiulių kompanijoms (3-4 ar 6-8 asmenims) skirti rinkiniai. 

Net 17 Lietuvos mažųjų aludarių alaus rūšių

Beje, „Bermuduose“ rasite net 17 pilstomo alaus rūšių – visos gaminamos Lietuvos mažųjų aludarių. Vienos populiariausių: „Rinkuškių“, „Kanapinis“, „Raudonųjų dobilų“, „Vilniaus kvietinis“, „Dundulio“. Taip pat siūlomas platus butelinio alaus pasirinkimas: čekiško, vokiško, airiško ir kito. Dienos alaus bokalas kainuoja 3,5 Lt.

Keptą-rūkytą kiaulės karka įveikia ne kiekvienas

Salotų tarpe populiariausios šiltos jautienos salotos, gaminamos su jautienos filė, įvairių daržovių, gardinamos alyvuogių – kaparėlių padažu. Pasak S.Bieliajevo nuo pagirių greičiau atsigauti padeda raugintų kopūstų sriuba, kurios ypač daug užsisako šeštadieniais bei sekmadieniais. Nenusivils paragavę „Piratų žuvienės“, gaminamos su pomidorais bei gardinamos imbieru. Viena „Bermudų“ populiariausių sriubų - trinta daržovių su kepintomis saulėgrąžomis. Net ir labiausiai išalkę pasisotins rūkyta-kepta kiaulės karka, gardinta krienais bei adžika, daugelis neįveikia viso patiekalo, tad papildomai užsisako padažo ir  likučius pasiima namo. Ne mažesnio dėmesio vertas firminis „Bermudų“ kepsnys, gaminamas iš jūros velnio, skaninamas vyno-grietinėlės padažu.

Smaližiams...

Norintiems ko nors saldesnio siūloma skanauti obuolių sūrio, kuris tinka ir prie alaus, deserto „Juodasis perlas“ (šokoladinis pyragas su vaniliniu padažu), o įdomesnių skonių beieškantiems – vanilinių ledų su rugine duona, gardintų karameliniu padažu.

Beje, kas savaitę keičiami dienos pasiūlymai – šiuos patiekalus galite užsisakyti visą dieną, dažniausiai jų tarpe atsiduria naujienos, tad ragauti tikrai verta. Darbo dienomis nuo 12-15 valandos „Bermudai“ kviečia pietauti – kasdien rasite vis skirtingus pasiūlymus.

Kalbama, kad kai kurie „Bermudų“ lankytojai čia pradingsta ištisoms paroms, tad apsilankę pasistenkite nepamiršti, jog klubo išorėje taip pat egzistuoja pasaulis.

Daugiau apie klubą>>

Renginiai>>

Jonas Malinauskas ir Elena Germanovič
Nuotraukos: iš „Bermudų“ archyvo
MENIU.LT informacija

2010 09 07

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną