Avinžirniais įdaryti pievagrybiai

Avinžirniais įdaryti pievagrybiai

INGREDIENTAI 
10 vnt. didelių pievagrybių
1 skard. konservuotų pievagrybių
1 vnt. raudonoji paprika
1  vnt. česnako skiltelė, susmulkinta
1 valg. š. neutralaus skonio aliejaus
1 valg. š. citrinos sulčių
1 arbat. š. šviežių petražolių, smulkiai supjaustytų
1/2 arbat. š. raudonosios paprikos miltelių
1/3 druskos, juodųjų pipirų

GAMINIMAS (35 MIN)
Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių temp. Pievagrybius nuplauti, išskaptuoti viduriuką. Labai smulkiai supjaustyti papriką. Avinžirnius išimti iš skardinės, nuplauti po šaltu tekančiu vandeniu. Dubenyje sutrinti su šakute, suberti papriką, visus prieskonius, išspausti citrinos sultis. Pridėti įdaro į pievagrybius. Juos sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Kepti 180 laipsnių temp. apie 30 min. Valgyti galima tiek karštus, tiek kambario temperatūroje.

Recepto autorius: http://vegimuki.com/

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną