Atsipalaiduokite ir atsiduokite maisto malonumui, bet tik neskubėkite greitai pavalgyti...

Atsipalaiduokite ir atsiduokite maisto malonumui, bet tik neskubėkite greitai pavalgyti...
Yra ir dar vienas svarbus dalykas – Jūsų išankstinis nusiteikimas geroje kompanijoje, smagiai ir skaniai praleisti laiką. Atsipalaiduokite ir atsiduokite maisto malonumui, bet tik neskubėkite greitai pavalgyti – tik taip pajusite valgymo malonumą ir galiausiai suprasite maisto kokybę! Tačiau viskas prasideda nuo aplinkos...

Keletas įdomių privalumų

Savininkas ir restorano įkūrėjas p. Chuanjun Zhang, vadovauja restoranui 2007 metų ir todėl nenuostabu, kad virtuvėje dirba virėjai kinai. Iš dalies ir pats p. C. Zhang dirba virtuvėje, kadangi pats asmeniškai nuolat stengiasi prižiūrėti virtuvės darbą. Dar vienas iš restorano privalumų – tai vieta. Sakytumėte – centras arba senamiestis – tai privalumas, tačiau būtent dėl šios aplinkybės, kad restoranas yra ne centre ar senamiestyje, už vidutinę, panašių restorano patiekalų, kainą kokybė ir porcijų dydis gerokai lenkia konkurentus.

Kas įdomesnio meniu?
Aišku, kaip ir daugelyje kinų restoranų Lietuvoje – čia užsisakę gausite tradicinių kinų patiekalų – Pekino antį, kiaulienos ir vištienos patiekalų įvairiuose padažuose (bei skirtingų skonių ar kompozicijų), žuvų bei jūros gėrybių patiekalų, salotų, sriubų, desertų, o taip pat platus arbatų asortimentas. Tradiciška, kad kinų virtuvės restoranai pasižymi itin plačiu meniu. Stiprioji restorano pusė – virtuvės autentiškumas ir išskirtiniai patiekalai ar jų paruošimo būdas, kurių nerasite kituose Lietuvos restoranuose. Klauskite padavėjų, o dar geriau – paties šeimininko (tiesa, šeimininkas kalbės ne lietuviškai, tačiau rusų kalba susikalbėsite) ir sužinokite kas ir kaip gaminama kitaip, negu įprasta! Jei pageidausite, restorane prie patiekalų gausite kinų vyno ir degtinės (arba tradicinių regionų bei pavadinimų gėrimus).

Pastaba: su „Laisvalaikio“ kortele gausite 10% nuolaidą nuo užsakytų patiekalų kainos.

Požiūris į klientą
Restoranas pasisako „prieš“ natrio gliutamato (kitaip dar žinomo, kaip priedas E621) naudojimą patiekalų gamyboje. Stengiamasi kreipti dėmesį ir į kitus priedus bei maisto produktus (žaliavas). Perkamos žaliavos, anot restorano vadovės p.Liubos Stupnikovos, „pasirenkamos iš patikimų klientų, kadangi akivaizdžiai suvokiama, kad žemiau savikainos nupirkti paukštieną ar žuvį neįmanoma, be to – restoranų klientai paprastai nėra vienadieniai, todėl jais rizikuoti bet kuriai maitinimo įstaigai yra pražūtinga“.

Dėmesys ir požiūris į klientą maloniai stebina – p.Liuba džiaugiasi, kad restorano klientai yra labai draugiški ir šilti. Toks santykis su lankytojais tiek personalui, tiek ir klientams yra maloni abipusė nauda, kadangi iš to laimi abi pusės.

Restoranas (beje, dar kartą įrodydamas savo požiūrį) leidžia klientui pačiam pasikeisti ingredientus, kurių jis pageidauja – vieni klientai nemėgsta kai kurių produktų, kai kurie nepasitiki žaliavomis, kai kas yra alergiškas tam tikriems priedams..., todėl restoranas leidžia patiems klientams pasirinkti ingredientus.

Interjeras dvelkia Kinija

Nors restoranas „Devyni drakonai“ atidarytas ne taip seniai, restorane jau atnaujintas interjeras, įgyvendintas 2010 m. vasara. Restorano kolektyvas, kartu su savininku senai planavo atnaujinti aplinką ir suteikti restoranui daugiau jaukumo, daugiau Kinijos dvasios. Po rekonstrukcijos restoranas „atgijo“ ir tapo labiau funkcionalesnis. Dabar yra atskiros salės/zonos nedideliems ir jaukiems pobūviams (nuo 6 iki 12 vietų, o viršuje didelė erdvė net iki 40 vietų. Beje, jei klientai užsako banketą nuo 20 iki 40 asmenų, salės mokesčio nėra – restorane mokėsite tik už patiekalus ir gėrimus), todėl tapo žymiai smagiau nedidelėms draugų kompanijoms švęsti įvairias progas ar, pagal poreikį, didesnes šventes.

Restorano šeimininkas, P.Chuanjun  pats sugalvojo, kaip turi būti išplanuotos erdvės, kokios turi vyrauti spalvos ir detalės. Nemažai interjero detalių p.Chuanjun pagamino pats, savo rankomis, todėl interjeras yra ne tik jaukus ir autentiškas, bet čia tvyro ir savotiška ramybės aura. Visada, kai prie daiktų ar medžiagų prisiliečia darbštaus žmogaus rankos, jaučiame pagarbą ne tik tiems daiktams, bet ir tiems žmonėms...

MENIU.LT ir restorano informacija

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną