Atraskite figas iš naujo su „Monin“!

Atraskite figas iš naujo su „Monin“!

Saldžios ir sultingos figos buvo pats mėgstamiausias Prancūzijos Karaliaus Saulės – Liudviko XIV – vaisius. Pasaulyje vienas garsiausių ir profesionaliausių sirupų gamintojų „Monin“ pristato naujieną – „Monin Fig“ sirupą. Jis suteiks Jūsų ruošiamiems gėrimams ar patiekalams unikalų, Viduržemio jūros salas primenantį skonį.

Dabar figos – labai madingas ir populiarus vaisius. Jos ne tik naudingos sveikatai, bet ir pasižymi puikiu pikantišku skoniu. Saldus ir purus šviežių figų minkštimas dažnai naudojamas gaminant džemus ar salotas. Dėl plonos odelės prisirpusios figos nėra lengvai surenkamos ir negali būti ilgai laikomos, todėl jos dažniausiai vartojamos džiovintos.

„Monin Fig“ – švelnios gintaro spalvos sirupas su lengvu rausvu atspalviu. Jame subtiliai subalansuotos tiek džiovintų, tiek šviežių figų geriausios skonio savybės, labai intensyviai atsiskleidžiančios burnoje.

Šis sirupas puikiai tinka ruošiant įvairius gaiviuosius gėrimus, alkoholinius bei vaisių kokteilius, arbatą. Pateikiame keletą gėrimų, gaminamų su „Monin Fig“ sirupu, receptų.


Alkoholiniai kokteiliai


„Šokoladinis figų desertas“

30 ml „Monin Fig“ sirupo; 15 ml „Monin“ juodojo šokolado padažo; 40 ml „Burbono“; 20 ml šviežios grietinėlės.

Suplakite iki vientisos masės. Pateikite kokteilių taurėje.


„Kingston to Manhattan“

15 ml „Monin Fig“ sirupo; 40 ml tamsaus romo; 2 lašai „Angostura“; citrinos griežinėlis.

Ingredientus supilkite į stiklinę, pripildytą ledo kubelių, išmaišykite ir pateikite kokteilių taurėje su citrinos griežinėliu.


„Jerba“

30 ml „Monin Fig“ sirupo; 40 ml „Monin“ žaliųjų citrinų sirupo; 50 ml greipfrutų sulčių; 40 ml degtinės.

Suplakite su ledo kubeliais ir pateikite kokteilių taurėje.


„Vilionė“

30 ml „Monin Fig“ sirupo; 150 ml baltojo vyno.

Išmaišykite ir pateikite vyno taurėje.


„Pietų paplūdimys“

30 ml „Monin Fig“ sirupo; 60 ml sauso vermuto; 80 ml sodos vandens.

Išmaišykite ir pateikite stiklinėje su grūstu ledu.


Vaisių kokteiliai


Šalta figų arbata

15 ml „Monin Fig“ sirupo; 25 ml „Monin“ šaltos citrinų arbatos koncentrato; 250 ml vandens.

Išmaišykite ir pateikite stiklinėje su grūstu ledu.


„Figų švelnumas“

15 ml „Monin Fig“ sirupo; 25 ml „Monin“ šaltos citrinų arbatos koncentrato; 250 ml vandens.

Suplakite su ledo kubeliais ir pateikite kokteilių taurėje.


„Meli Melo“

25 ml „Monin Fig“ sirupo; 100 ml obuolių sulčių; 20 ml spanguolių sulčių; 10 ml melionų sulčių.

Suplakite su ledo kubeliais ir pateikite kokteilių taurėje.


„Occitan“

30 ml „Monin Fig“ sirupo; 40 ml spanguolių sulčių; 120 ml sodos vandens; 40 ml limonado.

Išmaišykite ir pateikite stiklinėje su grūstu ledu.


„Pagaliau vasara“

15 ml „Monin Fig“ sirupo; 20 ml „Monin Sangria“ sirupo; 1/2 apelsino griežinėlio; 10 ml citrinų sulčių; 150 ml sodos vandens.

Sumaišykite vaisius su sirupu. Supilkite į stiklinę su grūstu ledu ir dar kartą išmaišykite.


UAB „Sangaida“ informacija


Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną