Antrąsias Kalėdas švęsti linksmiau (Kaunas)

Antrąsias Kalėdas švęsti linksmiau (Kaunas)
Prieš metus duris atvėrusiame viešbutyje „Europa Royale Kaunas“ jau laukiama Kalėdų. Svečius pasitinka skambančios kalėdinės melodijos, rankų darbo kalėdiniai papuošimai ir karšto vyno aromatas restorane.

„O, kaip bėga metai... Yra tokia daina, - šypsosi viešbučio direktorė Neringa Tumasonė. - Taip mes ir jaučiamės artėjant mūsų antrosioms Kalėdoms. Net nepastebėjau, kaip praėjo vieni metai ir baigiame įpusėti antruosius. Šiemet laukiame Kalėdų su daug geresnėmis nuotaikomis, nes pagražėjome, pasipuošėme specialiai mums sukurtais, išskirtinio dizaino kalėdiniais papuošimais, 3 metrų tikra eglute restorano salėje, taip pat puošta rankų darbo žaisliukais. Kasdien širdį džiugina nuolatiniai svečiai, kuriuos matome jau nuo pat viešbučio atidarymo. Atvėrėme galeriją, atvirą erdvę Lietuvos menininkams. Šiuo metu eksponuojama vasariška Stasio Mostauskio ekspozicija „Pievos“.

Viešbutis „Europa Royale Kaunas“ tapo populiarus tarp verslo klientų ir laisvalaikio turistų. Direktorė pasakoja: „Ypač džiaugiamės konferencijų gausa. Gal prieš mėnesį perskaičiusi spaudoje, kad įmonės Kalėdas šiemet planuoja švęsti „stipriau“ - susimąsčiau: kokios Kalėdos laukia mūsų šiemet? Turbūt tą pačią dieną pasitvirtino „minties galia“ ir užplūdo užsakymai. Tada ir supratau, kad Kalėdos pas mus bus ypatingos. Pernai dalijomės džiaugsmais ir rūpesčiais, šiemet dalysimės džiaugsmais ir gera nuotaika. Jau galime pasigirti patirtimi, puikiais klientais, tai skatina eiti pirmyn ir toliau stebinti klientus ne tik gražia aplinka,
išskirtiniu interjeru (Lietuvos architektų sąjungos 2010-ųjų „Metų objekto“ apdovanojimas, UAB "Jungtinės pajėgos"; už sėkmingą konversiją diplomu apdovanoti architektai Audronė Kaušpėdienė, Rūta Dambrauskaitė, Ramunė Dambrauskienė, Arūnas Kavaliauskas, Mindaugas Skrupskelis ir Virginija Rimkienė), bet ir nuostabiais virtuvės šefo Nerijaus Kunkulio sukurtais
šedevrais“.

Virtuvės šefo ir restorano direktorės Aušros Kažukauskienės pernai pasiūlyta naujovė - verslo dovana „Keliaujančios Kalėdų vaišės“ - šiemet įgauna visai kitokį pagreitį. Tai populiarėjanti ir graži tradicija, burianti vis daugiau klientų. „Pernai šią paslaugą pavadinome „Skraidantys kalakutai“, šiemet jau galime teigti, kad kalakutai „skrenda“ į tuos pačius namus antrus metus iš eilės. Molyje kepta antis su išspaustais inicialais puikiai tinka ne tik verslo, bet ir gimtadienio dovanai“, - sako pardavimų ir rinkodaros vadovė Ieva Vaitekūnaitė. Keptas kalakutas, kimštas vaisiais, kalėdinė antis su vyne virtomis kriaušėmis - tai tik nedidelė dalis patiekalų iš gurmaniško kalėdinio meniu.

Su „Laisvalaikio“ kortele - 10 proc. nuolaida restorano paslaugoms

Daugiau apie restoraną>>

Parengė Vaida Andrikonytė
„Europa Royale“ nuotr.
Šventiškai nusiteikę (iš kaitės į dešinę) restorano direktore Aušra
Kažukauskienė, virtuvės šefas Nerijus Kunkulis, viešbučio direktorė
Neringa Tumasonė
Laisvalaikio informacija

2010 12 16

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną