AB „Ragutis“ rinkai pristato naują alų „FORTAS Nefiltruotas“

AB „Ragutis“ rinkai pristato naują alų „FORTAS Nefiltruotas“

AB „Ragutis“ rinkai pristato naują alų „FORTAS Nefiltruotas“. Išlavintą skonį turintiems alaus mėgėjams skirtas tradicinis miežinis alus, pasižymintis savitu skoniu bei natūralumu, prekyboje pasirodo kovo mėnesį.

„Alui, kaip ir tauriesiems alkoholiniams gėrimams, keliami vis aukštesni reikalavimai, vartotojai Lietuvoje atranda vis daugiau alaus vartojimo niuansų, ir taip pradeda formuoti subtilią alaus vartojimo kultūrą. Būtent tokiems reikliems vartotojams ir sukūrėme alų „FORTAS Nefiltruotas“, – teigia AB „Ragutis“ generalinis direktorius Vytautas Meištas. – Šio alaus išskirtinę spalvą ir skonio natūralumą jau įvertino pirmosios bandomosios partijos spėję paragauti alaus mėgėjai“.

Nefiltruotas alus labai populiarus Vokietijoje, Rusijoje. Lietuvoje toks alus dažniau gaminamas mažose išskirtinėse alaus daryklose – alaus bravorėliuose. „Šiuo metu išvirėme išskirtinę alaus partiją – nedidelį kiekį ištikimiems alaus gerbėjams. Vis tik manome, kad toks alus pamalonins ne vieną alaus mėgėją, tad ilgainiui ketiname jo pasiūlyti daugiau“, – teigia V. Meištas.

„FORTAS Nefiltruotas“, tradicinis miežinis alus, pasižymintis lengvu ir švelniu skoniu, pasak gamintojų, turėtų patikti natūralumo ieškantiems vartotojams. Nefiltruojamo alaus spalva sodri, o prieš atidarant, rekomenduojama lengvai pavartyti butelį – taip aluje pasiskirstys nusėdusios mielės, atskleisdamos tikrąjį miežinio alaus skonį.

Apie AB „Ragutis“
AB „Ragutis“ veikia jau nuo XIX a. vidurio – alaus darykla įkurta 1853 m. Šiuo metu 99,6 proc. įmonės akcijų priklauso Estijos alaus bendrovei „AS A. Le Coq“, kurią valdo Suomijos alaus bendrovė „Olvi Plc“. Bendrovėje šiuo metu dirba 200 darbuotojų.

Įmonė nuolat investuoja į gamybos proceso tobulinimą, per pastaruosius trejus metus bendrovės modernizacijai investuotojai skyrė apie 20 mln. Lt. Šiandien AB „Ragutis“ yra viena moderniausių alaus daryklų Lietuvoje.

AB „Ragutis“ informacija
V. Mickevičiaus nuotr.

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną