Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną
Restoranų naujienos

2013-ųjų metų sutikuvės Bistrampolio dvare!

2012-12-09
Paskelbk savo straipsnį
Vakaro puota prasidės 2012 metų gruodžio 31 d. 20:00 val.

Jus pasitiks dvaro liokajus su aperityvo taure. Rūmuose rusens židiniai, bus šilta ir jauku.
Skambant klasikinei muzikai, teatralizuotai ir šventiškai bus sutiktas ir į puotos menę palydėtas kiekvienas dvaro svečias. Ant vaišių stalo išdėti, su meile paruošti, dvaro šeimininkių virti, kepti ir visaip kitaip išmoningai pagaminti patiekalai kutens uoslę ir masins paragauti. Pagrindinį dvarišką kepsnį galėsite pasirinkti kiekvienas pagal savo skonį. Vakaras nusimato išties turiningas, sotus ir įsimintinas.

21:00 val. šventinės programos pradžia.

Jus linksmins nuotaikingas vedantysis, iliuzionistai, instrumentinė gyva muzika - nuo klasikos, pramoginio džiazo iki roko. Savo laimę kviesime pasitikrinti prie loterijos stalo. Neliks nepastebėti šmaikščiausi, išmaniausi vakaro svečiai.
Vidurnaktį, pakėlę šampano taures, fejerverkų nušviestame danguje Bistrampolio dvaro parke galėsite pasveikinti vieni kitus.
Mažųjų mūsų svečių lauks ne mažiau smagi ir nuotaikinga programa. Dvaro pirmame aukšte vaikučiai pasisotinę užkandėlėmis ir kitais gardumynais, drauge su pasakos personažu žais, šoks, leisis į paslaptingą kelionę ieškoti lobių ir nekantriai lauks atvykstančio Kalėdų Senelio su įvairiausių dovanų prikimštu maišu.
Nenuobodžiaus nei vienas. Vaikučiai kviečiami pasipuošti kaukėmis. Vyks įdomiausios kaukės rinkimai. Bus prizų ir siurprizų.
Vėlyvą pirmąjį naujųjų metų rytą dvaro svečius pažadins čirškinamų lašinukų, kopūstienės, kiaušinienės ir kitų gardumynų kvapai. Nereiks niekur skubėti - juk šis, pirmasis metų rytas dvare - Jūsų!
Kartu mums bus smagu ir jauku...

Išsamesnė informacija:  www.bistrampolis.lt
Vietas galite rezervuokite paskambinę telefonu +370 699 99085