Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną

Restoranai Lietuvių

Rodyti žemėlapyje
Šnekutis
  • Rekomenduojamas
4.7
Šv. Mikalojaus g. 15, VILNIUS
Rezervuoti
One for All
  • Rekomenduojamas
Užupio g. 10, VILNIUS
Rezervuoti
Karšio Uodega
Pervalkos 8b, NERINGA
Draugai
4.8
Vilniaus g. 4, VILNIUS
Midaus baras Girta Bitė
Gedimino pr. 5, VILNIUS
Lobby baras
Naujojo Sodo g. 1A, KLAIPĖDA
Baras 1925
J. Basanavičiaus g. 4, PALANGA
Seklyčia prie uosio
Birutės g. 8, PANEVĖŽYS
Restoranas ,,Senasis Uostas''
  • Sezoninis - nedirba
Naglių g. 29 D, Nida, NERINGA
Storas katinas
Žvejų g. 21, KLAIPĖDA
Rezervuoti
Čičinskas
Ramygalos g. 43, PANEVĖŽYS
Žaliasis slėnis
Jungtinė g. 2, Aukštkiemiai, KLAIPĖDA
Širdelė
4.6
Maironio g. 16, DRUSKININKAI
Neringa
4.6
Gedimino pr. 23, VILNIUS
Galera
4.6
Nemuno g. 45, KAUNAS
14Horses
4.6
Dominikonų g. 11, VILNIUS
Fisheria
  • Sezoninis - nedirba
4.6
Preilos g 39E, NERINGA
Dzūkų alaus restoranas
  • Populiarus
Vilniaus g. 35, ALYTUS
Višta puode
S. Daukanto g. 23, KAUNAS
Alinė "Leičiai"
Stiklių g. 4, VILNIUS
Rodyti daugiau restoranų 320

Lietuvių virtuvė yra labai įvairi ir turtinga, tačiau kartais pernelyg supaprastinama. Dažnai pamirštama, kad mūsų kraštą veikė įvairūs istoriniai įvykiai ir tautos, tad bėgant metams keitėsi ir kulinarinės tradicijos, kurios taip pat skiriasi ir skirtinguose šalies regionuose. Bulvių patiekalai, šaltosios sriubos ir mėsos patiekalai yra tik nedidelė dalis lietuviškosios virtuvės. Iš tikrųjų senovėje buvo ruošiami labai įvairūs patiekalai, kurių dabar paskanauti siūlo mūsų krašto virtuvės tradicijas puoselėjantys restoranai ir kitos maitinimo įstaigos. Nuo seno lietuvių virtuvėje itin vertinti natūralūs skoniai, patiekalams naudota daug mėsos, žuvies, daržovių, būdingas sotus maistas. Tradicines kulinarines tradicijas naujam gyvenimui prikeliantys lietuvių virtuvės restoranai gali nustebinti ne tik svečius iš užsienio, bet ir pačius lietuvius, tad apsilankyti juose tikrai verta - pažinkime savo krašto skonių įvairovę.