Komentarai

Straipsnio komentarų skaičius: 1
Auginome putpeles
Sveiki, ar galėtumėte pasidalinti informacija, kaip maitinami Jūsų paukščiukai? Demeter sertifikatas - išties aukštas įvertinimas, tačiau mūsų praktikoje putpelių auginimas nepasiteisino, nes reikėdavo jas šerti kombinuotais pašarais, kurių sudėtis mūsų nedžiugino.. Jei turite šaltinį ekologiškiems pašarams - irgi būtume dėkingi (manau ir daugiau skaitytojų norėtų tokios informacijos). Iš anksto ačiū už atsakymą!

Parašykite komentarą:

Vardas*: El. paštas:
Komentaras*:
Skaityti komentarus (1) Taisyklės ir atsakomybė

Daugiau straipsnių šia tema:

„Brandevino“ - dienos pietų restoranas, kasdien pasirengęs skaniai pamaitinti verslo centro, kuriame yra įsikūręs, bei aplinkinių biurų bei įstaigų darbuotojus. Tačiau su šypsena laukiami ir važiuojantys pro šalį bei norintys skaniai, greitai ir nebrangiai... Skaityti daugiau
Egzistuoja nemažai istorijų, bylojančių iš kur galėjo kilti buritos pavadinimas. Viena populiariausių versijų teigia, kad žmogus vardu Juan Mendez vertėsi pardavinėdamas maistą. Maisto temperatūrą palaikydavo susukęs jį į tortiliją. Prie ko čia buritos? Juan... Skaityti daugiau
Jei vertinate kokybišką maistą, gaminamą ir patiekiamą pagal naujausias gastronomines tendencijas, ko gero girdėjote puikiąją, geriausių Lietuvos šefų nacionalinę rinktinę iš pasaulinių kulinarijos čempionatų vežančią į Lietuvą visų spalvų medalius?... Skaityti daugiau
Pirmosios Baltijos stintos tiesiai iš jūros jau "Žuvinės" restoranuose Vilniuje ir Palangoje! Pačios skaniausios - be jokių bulvių ir įmantrių garnyrų. Skaniausia keptas stintas valgyti rankomis. Skaityti daugiau
Gera naujiena vilniečiams - nauja vieta vėlyviesiems pusryčiams! Tokiems tikriems, kur galima neskaičiuoti laiko, pabėgti nuo kasdieninio šurmulio, atsipalaiduoti gamtos apsuptyje neišvažiuojant iš miesto. Dar geresnė naujiena - tokius pusryčius galite laimėti sau... Skaityti daugiau