Komentarai

Straipsnio komentarų skaičius: 1
algis
labai idomu.

Parašykite komentarą:

Vardas*: El. paštas:
Komentaras*:
Skaityti komentarus (1) Taisyklės ir atsakomybė

Daugiau straipsnių šia tema:

Tad uogų ir vaisių vynas tapo itin aktualus, restoranams pradėjus domėtis ir vertinti vietinės, sezoninės produkcijos vartojimą ir į savo meniu įtraukiant modernios lietuviškos virtuvės patiekalus. Lygiagrečiai atgimė ir uogų bei vaisių vynų kultūra. Ką... Skaityti daugiau
Šeštasis Vyno ir desertų derinių čempionatas, vykęs lapkričio 9 d. viešbutyje „Crowne Plaza Vilnius“, nustebino virėjų, konditerių ir someljė pastangomis atrasti lietuviško deserto ištakas. Du iš trijų prizininkų – čempionato nugalėtojai restorano... Skaityti daugiau
Ar Jums kada buvo, kad užsisakius patiekalą restorane jaustumėt, kad kažko trūksta? Ne druskos ar pipirų, bet Jūsų mėgstamiausio prieskonio, egzotiško aromato ar pikantiškos aštrumėlės? Ar kada valgydami kelionėje ar išvykoje pagalvojote – velnias, jei po... Skaityti daugiau
Kulinarinių aukštumų siekiantys virtuvės entuziastai turės galimybę išmokti aukšto lygio restoranuose itin vertinamo ir jau į namų virtuves po truputį žengiančio patiekalų ruošimo vakuume, prancūziškai vadinamo sous-vide. Skaityti daugiau
Gegužės 19d. vakarą, Vilniuje, restorane „Soul&Pepper“, Gedimino 9, vykoGERO SKONIO klubo renginys, kurio tema buvo „Ant mūsų stalo - geriausi, skaniausi, Lietuviški...“ Skaityti daugiau