Restoranų ir kavinių naujienos: Prancūzų/Prancūzijos virtuvė

Kai norisi
Sostinės senamiesčio širdyje įsikūrę šampano ir austrių namai "Epernay" dvelkia tikra Prancūzijos regiono "Champagne" dvasia. Nuo išskirtinio įrengimo ir subtilių interjero detalių iki kruopščiai apgalvotų Prancūzijos simbolių - pasijusite lyg įžengę į paties Epernay miestelio širdį. Skaityti daugiau »
Naujasis rudens-žiemos sezono ir žvėrienos meniu prancūziškajame
Atšalus orams taip norisi šiltų, saltelėjusių aromatų, gilesnių skonių, brandaus vyno ir pakilios nuotaikos kiekvienai gyvenimo dienai švęsti! Pavyzdžiui: šokolado ir juodojo česnako pyragaičio su lazdyno riešutų kremu ir vyšnių šerbetu, arba elnienos nugarinės kepsnio su keptais pastarnokais, voveraitėmis, baravykais ir žieminiais kopūstais bei kepintomis pankolių sėklomis ar netgi keptos prancūziškos kraujinės dešros su bulvių piurė ir kalvadosu skanintais... Skaityti daugiau »
Vėlyvieji jūros gėrybių pusryčiai - geriausia ką galite gauti Vilniuje...
Pirmąjį spalio sekmadienį, 9 d., rezervuokite staliuką su romantišku vaizdu į Vilniaus senamiesčio širdį ir iki širdies pasilepinkite. Elegantiškas Prancūzų virtuvės prisilietimas prie visų vėlyvųjų Brasserie de Verres en Vers pusryčių patiekalų. Pusryčiai prasideda su šampano taure ir trunka...iki popietės. Skaityti daugiau »
Prancūzų virtuvės vėlyvieji pusryčiai „Brasserie de Verres en Vers“
Pamirškit viską ką žinot apie pusryčius. „Brasserie de Verres en Vers“ "brunch'o" metu galėsite išragauti keliolika tikrų prancūziškos virtuvės patiekalų! Vėlyvieji pusryčiai „Brasserie de Verres en Vers“ žavi savo atmosfera. Valgoma ilgai, prie stalo daug bendraujama, vienu žodžiu – maistas ir poilsis vienu metu. Vėlyvųjų pusryčių patiekalų įvairovė niekuo nenusileidžia gurmaniškiems pietums. Skaityti daugiau »
Ledų ir šaltųjų gėrimų sezonas brasserie de Verres en Vers
Mėgaukites vasara ir naminiais, prancūzų virtuvės restorano Verres en Vers, ledais, šerbetu, šalta kava, arbata bei originaliu prancūzišku sidru. Skaityti daugiau »
France at glance - rezervuokite savo kovo 19 d. prancūziškam gourmet
Kovo 19 dieną Brasserie de Verres en Vers kartu su daugiau nei 1300 restoranų, visuose 5-iuose žemynuose, dalyvaus "Good France" dienoje ir siūlys specialų Prancūzišką meniu sukurtą švęsti prancūziška kultūrą ir maistą. Skaityti daugiau »
Planuokite savo kulinarinius malonumus
Šiuolaikinės prancūzų virtuvės restoranas Brasserie de Verres en Vers pristatė sezoninį, grybų, meniu. Atsakingų restoranų tinklo narys prisitaiko prie sezoninių gėrybių, kiekvieną sezoną siūlydamas patiekalus iš tam laikui būdingiausių produktų. Taip pat restoranas paskelbė kitų sezoninių meniu pristatymo datas bei vėlyvųjų pusryčių temas ir datas. Brasserie de Verres en Vers vėlyvieji pusryčiai, ko gero, geriausi mieste ir būtent čia suprasite jų dvasią ir... Skaityti daugiau »
Saldusis pasiūlymas
Kovo mėnesį vykusių Frankofonijos dienų metu sostinės „Radisson Blu Astorija“ restorane „Brasserie de Verres en Vers“ darbavosi, ir savo meistriškumo pamokomis dalinosi, Prancūzijos virtuvės meistras Philippe Hourdequin, tarp begalės kitų apdovanojimų turintis Prancūzijos desertų čempiono vardą. Darbo ir kūrybos rezultatas - naujas desertų meniu, kurį kviečia ragauti „Brasserie de Verres en Vers“. Skaityti daugiau »
Rafinuota prancūzų virtuvė naujame Basserie de Verres en Vers pavasario valgiaraštyje
Restoranas Basserie de Verres en Vers šio pavasario sezoninio meniu kūrimą patikėjo dar vienam virtuvės virtuozui iš Prancūzijos. Šį kartą savaitę restorano virtuvėje plušo Thierry Dapvril, atvykęs iš Avesnes/Trith Pas Calais, Region Nord, Prancūzijos. Į sezoninio meniu pristatymą susirinkę svečiai gyrė patyrusio šefo gebėjimą į klasikinę Prancūzijos virtuvę įpinti naujų skonių bei potyrių ir džiaugėsi atiduota duokle lietuviškiems produktams. Naujai... Skaityti daugiau »
Skaniai ir sveikai – žvėrienos sezonas Brasserie de Verres en Vers
Bene stipriausiai Vilniuje Prancūzų virtuvę atstovaujantis restoranas Brasserie de Verres en Vers tradiciškai, šąlant orams, keičia valgiaraštį ir siūlo ragauti naująjį žvėrienos meniu. Kvapnios, svieste kepintos, daržovės, sodrus ir grynas mėsos skonis, „naminiai“ padažai (kuriuos norisi užsisakyti, kaip atskirą patiekalą) ir, žinoma, prie kiekvieno patiekalo priderintas prancūziškas vynas. Verres en Vers vienas iš tų retų restoranų Vilniuje, o ir visoje... Skaityti daugiau »